BenQ: O projector W1080ST+ για το σαλόνι

Ο W1080ST+ είναι ο πρώτος βιντεοπροβολέας οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει ασύρματη μετάδοση Full HD και δυνατότητα προβολής από μικρή απόσταση και πλάγια θέση.

Ευέλικτος και προσαρμόσιμος,επιβλητικός και ασύρματος, ο W1080ST+ ήρθε για να μονοπωλήσει την οικιακή σας ψυχαγωγία. Ο εξαιρετικός Full HD προβολέας υπόσχεται αξέχαστες στιγμές gaming, ιδιαιτέρως αν τον συνδέσετε με μια next gen παιχνιδομηχανή. Οταν τεθεί στις υπηρεσίες ενός PS4

ή ενός Xbox One, ο W1080ST+ πραγματικά διαπρέπει, γεμίζοντας το χώρο σας με ρεαλιστικές εικόνες, πλούσιες σε χρώμα, φωτεινότητα και ρευστή κίνηση.

Προσαρμόζεται στο χώρο σας

Το σημαντικότερο όλων, είναι πως ο βιντεοπροβολέας της BenQ δεν απαιτεί να αναδιατάξετε ολόκληρο το σαλόνι σας, προκειμένου να απολαύσετε τις μοναδικές αρετές του. Εχει σχεδιαστεί για να μπορεί να τοποθετηθεί στο σαλόνι οποιουδήποτε συνηθισμένου σπιτιού και όχι σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο με αρκετά μέτρα απόστασης ανάμεσα στον projector και την επιφάνεια προβολής. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια απόσταση μόλις 1,5 μέτρου, για να χαρείτε 100 ίντσες κινηματογραφικής οθόνης στον τοίχο σας! Ανήκει στην κατηγορία Short Throw (κοντινής προβολής), ενώ οι δυνατότητες πλευρικής προβολής, ζουμ 1.2x και διόρθωσης τραπεζοειδούς παραμόρφωσης 2D σάς επιτρέπουν να τον τοποθετήσετε σε όποια θέση του χώρου επιθυμείτε, προδίδοντας ευελιξία στην εγκατάσταση, αν και ο όρος «εγκατάσταση» είναι αδόκιμος για μια συσκευή που χρειάζεται μια πρίζα και το πάτημα ενός κουμπιού!

Αντίο καλώδια
Ακόμα και αν η πηγή περιεχομένου που θα επιλέξετε (παιχνιδομηχανή, PC, blu-ray ή DVD player κ.ά.), βρίσκεται μακριά από τη θέση που ιδανικά θα θέλατε να φιλοξενήσει τον W1080ST+, η BenQ έχει τη λύση που εξασφαλίζει την απουσία καλωδίων. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αποκτήσετε επιπρόσθετα το κιτ ασύρματου Full HD και αφού το εγκαταστήσετε, να εκμεταλλευθείτε την ασύρματη κάλυψη με εμβέλεια έως 30 μέτρα και την απροβλημάτιστη μετάδοση δεδομένων ασυμπίεστου 1080p Full HD βίντεο και εξαιρετικού ήχου. Ο μηχανισμός κατά των παρεμβολών, DFS, διασφαλίζει επιπλέον μηδενικές παρεμβολές για την κινηματογραφική σας απόλαυση.

Οσκαρικές επιδόσεις

Μια ματιά στα τεχνικά χαρακτηριστικά του W1080ST+ αρκεί για να μας πείσει πως θα αφήσει ικανοποιημένους gamers και σινεφίλ που δεν συμβιβάζονται με μετριότητες. Συνδεσιμότητα MHL (Mobile High-Definition Link) με smartphone ή tablet, λόγος αντίθεσης 10.000:1, φωτεινότητα 2200 ANSI Lumen, BrilliantColor, DLP DarkChip3, δυνατότητα προβολής 3D Full HD (1920×1080 pixels) και αξιοπρεπή επίπεδα input lag υπόσχονται πρωταγωνιστικό ρόλο για τον… αξιοζήλευτο projector της BenQ.
Τέλος, αξίζει να σταθούμε στο ενσωματωμένο ηχείο 10W, με αντηχείο συντονισμένο με εξαιρετικό τρόπο, για να βελτιώνει την ποιότητα αναπαραγωγής ήχου του βιντεοπροβολέα με βαθύτερους τόνους στα μπάσα, ώστε να προκύπτει πραγματικά μεστός ήχος. Υπάρχουν, επίσης, τέσσερις προεπιλεγμένες λειτουργίες ήχου και μια ρύθμιση ισοσταθμιστή. Εξαιτίας του ενσωματωμένου ηχείου, λοιπόν, μπορείτε να μεταφέρετε τον προβολέα και σε χώρο που δεν διαθέτει προεγκατεστημένη υποδομή ηχείων. Ο W1080ST+ είναι άμεσα διαθέσιμος στο δίκτυο συνεργατών της CPI.

Keywords
Τυχαία Θέματα