Ο Canvio της Toshiba φορτίζει και παράλληλα κάνει αυτόματο backup

Ο Τομέας Personal Storage της Toshiba Electronics Europe GmbH, ανακοινώνει τη διάθεση της συσκευής ‘CANVIO for Smartphone’, της πρωτοποριακής φορητής συσκευής αποθήκευσης και φόρτισης με μια λειτουργία για Android τηλέφωνα.

Εκτιμάται ότι μόνο μια μικρή μειοψηφία χρηστών smartphone κάνουν backups – ενώ μόλις 8% κάνουν backup τακτικά (έρευνα της AVAST). Ο CANVIO

for Smartphone δημιουργεί αντίγραφα και φορτίζει το συνδεδεμένο τηλέφωνο με μια χρήση, διασφαλίζοντας ότι οι χρήστες απολαμβάνουν ηρεμία, σώζοντας σημαντικά προσωπικά δεδομένα όπως φωτογραφίες, videos, μουσική, έγγραφα και επαφές. Τα backups δημιουργούνται αυτόματα κάθε φορά που το smartphone συνδέεται χωρίς την ανάγκη παρέμβασης του χρήστη και αφότου έχει ενεργοποιήσει τη λειτουργία σε Android app.

Εκτός από τη φόρτιση και τη δημιουργία αντίγραφων του smartphone , ο CANVIO for Smartphone επιτρέπει στους χρήστες να διαχειρίζονται δεδομένα μέσω των τηλεφώνων τους χρησιμοποιώντας την εφαρμογή. Επίσης η συσκευή μπορεί να απλοποιήσει το set-up νέων smartphones προσφέροντας μία εύκολη λύση στη μεταφορά δεδομένων από ένα παλιό τηλέφωνο με λίγα taps. Για τους χρήστες PC, ο CANVIO for Smartphone μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν εξωτερικός σκληρός δίσκος, αποθηκεύοντας αρχεία μέσω διασυνδέσεων USB Type-A και USB Type-C. Επιπλέον μπορεί να διανεμηθεί μέσω πολλαπλών συσκευών, επιτρέποντας σε πολλαπλούς χρήστες να επωφεληθούν από το backup δεδομένων και να μοιράζονται δεδομένα.

“Χιλιάδες φορητά τηλέφωνα χάνονται, έχουν κλαπεί, πέφτουν και σπάνε κάθε μέρα, ωστόσο οι περισσότεροι χρήστες δεν κάνουν συχνά backup στα τηλέφωνά τους, μάλιστα κάποιοι δεν κάνουν ποτέ,” τονίζει ο κ. Lorenzo Martinez-Palomo, Γενικός Διευθυντής του Τομέα Personal Storage της Toshiba Electronics Europe GmbH. “Ωστόσο, η φόρτιση του τηλεφώνου είναι κάτι που οι χρήστες κάνουν αναγκαστικά τακτικά. Προσφέροντας φόρτιση και αποθήκευση, ο CANVIO for Smartphone είναι μια κομψή λύση 2-σε-1 που προσφέρει στους χρήστες την ηρεμία ότι τα πολύτιμα προσωπικά τους δεδομένα θα αποθηκεύονται κάθε φορά που φορτίζει το τηλέφωνο.”

Ο CANVIO for Smartphone διαθέτει ένα λιτό, κομψό, κυκλικό λευκό περίβλημα και έχει χωρητικότητα 500 GB. Η συσκευή κυκλοφορεί με AC adapter, USB 2.0 Micro-B cable, USB 2.0 Type-C cable και USB Micro-B – Type-A adapter.

Keywords
Τυχαία Θέματα