Νέο παιχνίδι TAGADA στο Allou! Fun Park

Ήρθε επιτέλους η ώρα να χορέψεις … στο ταψί! Το TAGADA, το γνωστό σε όλους μας “ταψί”, ένα από τα κλασσικά παιχνίδια, ήρθε στο Allou! Fun Park μαζί με τρεις ταινίες στο 4D Gate.

To TAGADA χορεύει τους επισκέπτες χάρη στην κίνηση του που είναι συγχρονισμένη με την μουσική ενώ εντυπωσιάζει με τα εκτυφλωτικά led φώτα του που παίζουν με τα χρώματα. Όρθιος ή καθιστός, μόνος ή με όλη την παρέα, αφού χωράει ταυτόχρονα 40 άτομα, διάλεξε ποιον θέλεις να χορέψεις στo

… ταψί και έλα να χτυπηθείς στο ρυθμό του TAGADA μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου!

Αφού χτυπηθείς στο TΑDAGA … χτύπα και τις 3 νέες ταινίες του 4D Gate! Kαι φέτος το Σεπτέμβριο το απόλυτο παιχνίδι τεσσάρων διαστάσεων του Allou! Fun Park, αλλάζει τις ταινίες του με τη δράση να μεταφέρεται στην Άγρια Δύση, στη φωλιά ενός δράκου και στο διαστημικό μέλλον!

Μπες στο 4D Gate και ζήσε μέσα στο συναρπαστικό κόσμο της ταινίας που θα διαλέξεις:
Ο καλός, ο κακός και ένα άλογο
Η ιστορία ενός γενναίου νέου σερίφη και του αλόγου του που κυνηγούν τον πιο κακό και σιχαμερό ληστή της άγριας Δύσης. Μια περιπέτεια με δράση και αστείες στιγμές!
Dragon Mine
Προσδεθείτε και κρατήστε τα χέρια μέσα στο όχημα! Το ταξίδι στη φωλιά του δράκου σας φέρνει σε απόσταση αναπνοής από τα κοφτερά του δόντια!
Action Hero
Ο άνθρωπος συναντά τη μηχανή στη μορφή αυτού του σούπερ ήρωα που καλείται να υπερασπιστεί τη γη από εξωγήινους εισβολείς σε απίστευτες μάχες!

Πριν γυρίσεις στο σχολείο ή στη ρουτίνα του γραφείου πέρνα από το Allou! Fun Park για να χτυπηθείς στο νέο TAGADA και στο καπάκι χτύπα και 3 νέες ταινίες στο 4D Gate!

Keywords
Τυχαία Θέματα