Νέο Shop-in-Shop Κωτσόβολος

Το νέο Shop-in-Shop κατάστημα της Κωτσόβολος στο υπερμάρκετ Carrefour στο εμπορικό κέντρο Avenue στο Μαρούσι, άνοιξε για τους καταναλωτές τη Δευτέρα 22 Απριλίου.


Το νέο μοντέρνο shop-in-shop της Κωτσόβολος εκτείνεται σε ένα χώρο 1.500τ.μ. όπου οι καταναλωτές μπορούν να βρουν πάνω από 7.000 προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας.


Πλέον μέσα στο κατάστημα της Μαρινόπουλος

Α.Ε. όλοι μπορούν να βρίσκουν την ποικιλία, τις χαμηλές τιμές, τις ευκολίες πληρωμής, τις μοναδικές υπηρεσίες αλλά και την άριστη εξυπηρέτηση της Νο1 Αλυσίδας Ηλεκτρικών και Ηλεκτρονικών Συσκευών στην Ελλάδα.


Με αφορμή τα εγκαίνια του νέου καταστήματος η Κωτσόβολος ετοιμάζει ένα μοναδικό τριήμερο προσφορών από την Πέμπτη 25 έως και το Σάββατο 27 Απριλίου στο οποίο οι καταναλωτές θα βρουν μια μεγάλη σειρά προϊόντων σε απίστευτα χαμηλές τιμές. Μεταξύ άλλων:
- Τηλεόραση LG 42’’ LED,100Hz μόνο €333
- TABLET με λειτουργικό σύστημα Android μόνο €66
- Ψυγείο, Κουζίνα ή Πλυντήριο μόνο με €149
- DVD player μόνο €9,99
- Κλιματιστικό LG 9.000BTU Inverter μόνο €369
- Laptop με επεξεργαστή Intel και Windows 8 μόνο €299
- Ψηφ. Φωτογραφική Olympus , 10x οπτικό zoom, 16 Mpixels μόνο €69


Το άνοιγμα του καταστήματος μέσα στο υπερμάρκετ Carrefour Αμαρουσίου, συνοδεύτηκε και από μια νέα τηλεοπτική καμπάνια που επιμελήθηκε η LOWE Athens. O γνωστός, λιλιπούτειος εξυπηρετικός πωλητής της Κωτσόβολος τρέχει πάνω στον ιμάντα του ταμείου στο Carrefour, αποδεικνύοντας ότι τρέχει παντού για να βρίσκεται Πάντα Δίπλα στους καταναλωτές.


Με αφορμή το άνοιγμα του νέου Shop-in-Shop Κωτσόβολος στο υπερμάρκετ Carrefour στο εμπορικό κέντρο Avenue, ο κ. Κώστας Στράτης, Εμπορικός Διευθυντής της Dixons/South-East Europe, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι για αυτή μας τη συνεργασία με την εταιρεία Μαρινόπουλος Α.Ε.. Καλούμε όλους τους καταναλωτές να επισκεφθούν το υπερμάρκετ Carrefour στο εμπορικό κέντρο Avenue και να ανακαλύψουν το μοναδικό και σύγχρονο χώρο της Κωτσόβολος αφιερωμένο στην τεχνολογία. Ξεκινάμε με ένα δυνατό τριήμερο προσφορών και υπογραμμίζουμε ότι η ποικιλία, οι υπηρεσίες, οι ευκολίες και η εξυπηρέτηση της Κωτσόβολος θα είναι και στο νέο μας κατάστημα Πάντα Δίπλα στους πελάτες μας»!


Keywords
Τυχαία Θέματα