Νέο Alcatel Shine LITE στην IFA

Για νέους καταναλωτές που θέλουν να εμπνεύσουν τους συνομήλικούς τους, το SHINE LITE προσφέρει έναν εκλεπτυσμένο, συμμετρικό σχεδιασμό

Η TCL Commmunication ανακοινώνει το λανσάρισμα του Alcatel SHINE LITE, ενός μοντέρνου Smartphone που παρέχει μια καινοτόμα, πλούσια σε λειτουργίες, εμπειρία στους εξοικειωμένους με την τεχνολογία νέους καταναλωτές που εκτιμούν τον καλύτερο σχεδιασμό.

Το νέο Smartphone Alcatel

SHINE LITE θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των εικοσάχρονων που αναζητούν την κομψότητα και τη λειτουργικότητα που είναι κατανοητή, ασφαλής και διασκεδαστική. Με δεξιοτεχνία και προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια, το SHINE LITE συνδυάζει τον υψηλό σχεδιασμό, τα υλικά υψηλής ποιότητας και ένα φάσμα χαρακτηριστικών, όπως η αναγνώριση των δακτυλικών αποτυπωμάτων και το μπροστινό φλας.

«Αντί να περιορίσουμε τα smartphones μας στα βασικά για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες τιμών των νεότερων καταναλωτών, αποφασίσαμε να ανεβάσουμε τον πήχη.” Αναφέρει ο Nicolas Zibell, General Manager of International Business και Πρόεδρος της TCL Communication, προσθέτοντας ακόμη «Προσφέρουμε τον σχεδιασμό ενός προϊόντος-ορόσημου και τα αντίστοιχα χαρακτηριστικά που είναι κομμένα και ραμμένα στα μέτρα των αναγκών της γενιάς Ζ καταναλωτών, που εκτιμούν τον συνδυασμό κομψότητας και ουσίας».

Σχεδιασμός-ορόσημο με λιγότερα από 200 ευρώ

Για νέους καταναλωτές που θέλουν να εμπνεύσουν τους συνομήλικούς τους, το SHINE LITE προσφέρει έναν εκλεπτυσμένο, συμμετρικό σχεδιασμό που έχει δημιουργηθεί από το συνδυασμό γυαλιού και μετάλλου χωρίς εμφανείς εναλλαγές μεταξύ των υλικών. Η μπροστινή και η πίσω κάμερα και η γυάλινη οθόνη των 2.5D δίνουν στο smartphone επιπλέον πολυτελείς λεπτομέρειες, ενώ η καμπυλωτή οπίσθια πλευρά του εφαρμόζει τέλεια στα χέρια του χρήστη.

Φωτεινή Οθόνη, Έξυπνες Διαδράσεις

Το SHINE LITE διαθέτει μια εξαιρετική οθόνη HD IPS 5 ιντσών που παρέχει ζωντανές, πραγματικές έγχρωμες φωτογραφίες και γραφικά. Η προηγμένη τεχνολογία προσφέρει βελτιωμένη ασφάλεια με σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων που ξεκλειδώνει γρήγορα και διακριτικά τις εφαρμογές και δίνει πρόσβαση σε ένα Safebox («Κουτί ασφαλείας»), όπου οι χρήστες μπορούν να αποθηκεύσουν προσωπικές φωτογραφίες, βίντεο, μουσική και αρχεία. Τα δακτυλικά αποτυπώματα των χρηστών μπορούν να προγραμματιστούν εκ των προτέρων ώστε να ξεκινούν από πέντε αγαπημένες εφαρμογές κατευθείαν από την κατάσταση αναμονής. Για παράδειγμα, χρησιμοποιείστε τον δείκτη σας για να ξεκλειδώσετε τα emails σας και τον αντίχειρα σας για να αποκτήσετε πρόσβαση στις φωτογραφίες!

Χαρακτηριστικά ενσωματωμένης κάμερας για εύκολες και υψηλής ποιότητας φωτογραφίες

Διαθέτοντας μπροστινό φλας, το SHINE LITE προσφέρει φωτεινές selfies τις οποίες οι χρήστες μπορούν να βάλουν στο Face Show, ένα ειδικό, εύκολα προσβάσιμο Selfie Album από φωτογραφίες και βίντεο. Το dual tone φλας για την πίσω κάμερα εξασφαλίζει φυσικό και εξισορροπημένο φως για τις φωτογραφίες. Η εφαρμογή Split Catcher δημιουργεί ένα κολάζ πολλαπλών όψεων (multi–view) επιτρέποντας στους χρήστες να αιχμαλωτίσουν τη σκηνή με τη μπροστινή αλλά και την πίσω κάμερα.

Μια επιλογή εκλεπτυσμένων χρωμάτων

Το SHINE LITE είναι διαθέσιμο σε δύο κομψά χρώματα: Απλό λευκό και σατέν χρυσό ενσωματώνοντας την οικονομική πολυτέλεια στην αγορά των smartphone. Πριν το τέλος της χρονιάς προβλέπεται να βγει και η επιλογή του μαύρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα