Νέες πρωτοβουλίες της EMC

H EMC δίνει τη δυνατότητα στους συνεργάτες της να αναπτυχθούν στην ταχύτατα ανερχόμενη αγορά του Cloud.


Η EMC Corporation παρουσίασε ορισμένες νέες πρωτοβουλίες και προϊόντα που θα βοηθήσουν τους συνεργάτες της σε ολόκληρο τον κόσμο να επιταχύνουν τη μετάβαση των πελατών τους στο cloud computing.

Τα νέα σεμινάρια EMC Cloud Builder και Cloud Provider, οι υπηρεσίες EMC Cooperative Services και η νέα πλατφόρμα unified storage VNXe3150, μαζί με την αρχιτεκτονική αναφοράς EMC VSPEX™ Proven Infrastructure που παρουσιάστηκε τον Απρίλιο του 2012, και τη νέα πλατφόρμα VMAX® Service Provider (SP) που ανακοινώθηκε την περασμένη εβδομάδα, αποτελούν τον πιο ολοκληρωμένο και ευέλικτο συνδυασμό για τους συνεργάτες της EMC που θέλουν να αποκτήσουν δεξιότητες γύρω από τα συστήματα cloud.


Οι σημερινές ανακοινώσεις αποτελούν συνέχεια της πορείας μετάβασης της EMC προς το cloud. Το 2011, η EMC παρουσίασε το πρόγραμμα Velocity Service Provider προκειμένου να μπορεί να αναπτύσσει υπηρεσίες και λύσεις, σε συνεργασία με ορισμένους εξειδικευμένους και καθιερωμένους παρόχους. Όσοι από τους συνεργάτες πληρούν τις προϋποθέσεις του προγράμματος Cloud Provider θα συμπεριληφθούν στο πρόγραμμα Velocity Service Provider Program. Σήμερα, περισσότεροι από 50 EMC Velocity Service providers από ολόκληρο τον κόσμο προσφέρουν πάνω από 160 υπηρεσίες βασισμένες σε τεχνολογίες EMC.


Στο πρώτο ετήσιο Παγκόσμιο Συνέδριο Συνεργατών (GPS) της EMC, που διοργανώνεται αυτή την εβδομάδα στο Λας Βέγκας, στο πλαίσιο του EMC World, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της EMC, κ. Joe Tucci, μαζί με τους επικεφαλής των τμημάτων Πωλήσεων και Σχέσεων με τους συνεργάτες της EMC, παρουσίασε ορισμένα νέα προγράμματα και τεχνολογίες, σε περισσότερους από 3.000 συνεργάτες της εταιρείας. Παράλληλα, η EMC ανακοίνωσε και μια σειρά άλλων πρωτοβουλιών που δίνουν τη δυνατότητα στους συνεργάτες της εταιρείας να μεγιστοποιήσουν τα κέρδη τους, αυξάνοντας τις ευκαιρίες των πελατών τους να αξιοποιήσουν το cloud computing.


Νέα Προγράμματα:
- Πρόγραμμα EMC Velocity Solution Provider: Ένας νέος κύκλος εξειδίκευσης για το Velocity Solution Provider Program, μέσω του οποίου πιστοποιούνται δυνατότητες υψηλού επιπέδου. Η επιτυχής ολοκλήρωση του Velocity Practice πιστοποιεί ότι ο συγκεκριμένος συνεργάτης είναι σε θέση να προσφέρει λύσεις βασισμένες στην τελευταία λέξη της τεχνολογίας EMC. Αναγνωρίζεται ότι ο συνεργάτης διαθέτει μεγάλη ικανότητα σε επίπεδο pre-sales, sales και services, και καλύπτει μια ευρεία γκάμα τεχνολογικών λύσεων, απαραίτητων για τη στρατηγική υποστήριξη των δραστηριοτήτων των πελατών του.


Το πρόγραμμα Cloud Builder Practice δίνει τη δυνατότητα στους συνεργάτες να σχεδιάζουν, να υλοποιούν και να διαχειρίζονται με επιτυχία υποδομές cloud οι οποίες βασίζονται στην τεχνολογία της EMC.


Tο πρόγρ

Keywords
Τυχαία Θέματα