Νέες ενότητες στο Vrisko app

Νέα ενότητα με γιατρούς ΕΟΠΥΥ, Τιμές Καυσίμων, Εφημερίες Νοσοκομείων–Φαρμακείων, TK στην Ελλάδα και ΑΦΜ.


Η βραβευμένη με το “Most Useful App” award από την InfoCom Apps 2012, εφαρμογή του www.vrisko.gr (η ηλεκτρονική

σελίδα του επαγγελματικού καταλόγου 11880) για iPhone και Android κινητά τηλέφωνα, με περισσότερες από 237.000 αναζητήσεις το μήνα και εξαιρετικές κριτικές από τους ίδιους τους χρήστες, ανανεώνεται για να προσφέρει ακόμα περισσότερες υπηρεσίες Τοπικής Αναζήτησης στην Ελλάδα. Μέσα από τη νέα ενότητά της «Χρήσιμα», οι χρήστες της μπορούν πλέον να βρουν Εφημερεύοντα Φαρμακεία, Εφημερεύοντα Νοσοκομεία, Γιατρούς συμβεβλημένους με τον ΕΟΠΥΥ, Τιμές Καυσίμων και Ταχυδρομικούς Κώδικες κοντά τους ή σε όποια περιοχή της Ελλάδας επιθυμούν, καθώς και να αναζητήσουν Νομικά Πρόσωπα με βάση το ΑΦΜ τους.


Εξαιρετικά χρήσιμη είναι η νέα δυνατότητα αναζήτησης Τιμών Καυσίμων κοντά μου ή οπουδήποτε ανά την Ελλάδα, ανά τύπο καυσίμου (Αμόλυβδη 95 & 100 Οκτανίων, Super, Diesel κίνησης & Θέρμανσης). Οι χρήστες μπορούν να βρουν το φθηνότερο και πλησιέστερο πρατήριο καυσίμων σε σχέση με το σημείο που βρίσκονται. Επιπλέον, οι κάτοικοι των μεγάλων πόλεων μπορούν να δουν απευθείας στο χάρτη, δίπλα τους, στη γειτονιά τους, τα βενζινάδικα με τις τιμές τους με ξεχωριστή ένδειξη για το φθηνότερο.


Μία ακόμα νέα λειτουργία προς εξυπηρέτηση των χρηστών είναι και η δυνατότητα αποστολής των στοιχείων ενός επαγγελματία με SMS ή email προς οποιονδήποτε, καθώς και το Ιστορικό αναζητήσεων στο οποίο μπορούν ανά πάσα στιγμή να ανατρέξουν.


To www.vrisko.gr θα συνεχίσει να επενδύει στις iPhone και Android εφαρμογές του, εμπλουτίζοντάς τες με νέες υπηρεσίες, προσφέροντας σε όλους τους χρήστες του τις πιο ολοκληρωμένες υπηρεσίες Τοπικής Αναζήτησης στην Ελλάδα.


Keywords
Τυχαία Θέματα