Νέα Συνεργασία της Lexis με την 4ipnet!

Η Lexis Πληροφορική Α.Ε., ανακοινώνει την έναρξη αποκλειστικής συνεργασίας με την εταιρεία 4ipnet, κορυφαίο πάροχο ολοκληρωμένων λύσεων για αξιόπιστη και ασφαλή διαχείριση της ασύρματης πρόσβασης (Wi-Fi Hotspot) και δικτύωσης σε χώρους με πολύπλοκες απαιτήσεις.

Η Lexis Πληροφορική είναι πλέον σε θέση να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις, ειδικά σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και χώρους εστίασης καθώς η 4ipnet, εξειδικεύεται

στην κάλυψη των αναγκών του συγκεκριμένου τομέα, διαθέτοντας ένα ευρύ φάσμα εξοπλισμού όπως Access Point, Controllers και του λογισμικού τους.

Μέσα στις δυνατότητες των λύσεων της 4ipnet, συμπεριλαμβάνονται:

Δυνατότητα για περισσότερο στοχευμένες και αποτελεσματικότερες καμπάνιες marketing και διαφήμισης μέσω της πιστοποίησης των χρηστών απευθείας από τους λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης.

Νέες ευκαιρίες εσόδων για την επιχείρηση με τη χρήση της ενσωματωμένης πλατφόρμας χρεώσεων, των πολλαπλών captive portals και των ευέλικτων τρόπων πληρωμής.

Πλήρης έλεγχος πρόσβασης χρηστών και επιβολή πολιτικών βάσει ρόλων. Ο εξοπλισμός παρέχει αρχεία καταγραφής και αναφορές για διευκόλυνση της επιχείρησης.

Για τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις του σήμερα το αξιόπιστο Wi-Fi αποτελεί απαίτηση, με άμεσο αντίκτυπο στην ικανοποίηση των επισκεπτών. Η all-in-one λύση της 4IPNET για ξενοδοχειακές επιχειρήσεις υποστηρίζει συνδεσιμότητα υψηλής πυκνότητας χρηστών, αξιόπιστο και ταχύτατο roaming, άμεση διασύνδεση με τα συστήματα PMS και ισχυρή – ευέλικτη σουίτα λειτουργειών και διαχείρισης χρηστών.

Η διάθεση των προϊόντων της 4ipnet στην Ελληνική αγορά γίνεται αποκλειστικά από τη LEXIS Πληροφορική.

Θα είμαστε στη διάθεση σας για την κάλυψη όλων των αναγκών σας, όσο σύνθετες κι αν είναι. Από τη μελέτη κάλυψης με ειδικά εργαλεία, την πώληση έως και την υποστήριξη του έργου.

Keywords
Τυχαία Θέματα