Νέα συνεργασία για την Gtech

H GTECH Global Services Corporation Limited υπέγραψε εξαετές συμβόλαιο με την «La Junta de Proteccion Social» (JPS).


H σύμβαση αφορά στην ανάληψη της ευθύνης της επιχειρησιακής διαχείρισης και λειτουργίας και την παροχή τεχνολογικού εξοπλισμού και υπηρεσιών, για την ηλεκτρονική λοταρία στην Κόστα Ρίκα. Η σύμβαση, που είναι αποτέλεσμα διεθνούς

ανταγωνιστικής διαδικασίας, υπογράφηκε στις 9 Δεκεμβρίου 2011 και προβλέπει δύο αυτόματες διετείς επεκτάσεις που διαμορφώνουν τη συνολική συμβατική περίοδο στα 10 χρόνια από την έναρξη των λειτουργιών του συστήματος. Για την εκτέλεση της σύμβασης εκκρεμούσε η τελική έγκριση των αρμόδιων ελεγκτών, η οποία δόθηκε στις 22 Μαΐου 2012.


«Σε κάθε νέα λοταρία-πελάτη αναγνωρίζουμε μια μοναδική αγορά, με μοναδικές επιχειρηματικές απαιτήσεις και μοναδικές προκλήσεις», δήλωσε ο Jaymin B. Patel, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της GTECH. «Στο πλαίσιο αυτό, δημιουργήσαμε ένα ολοκληρωμένο, βιώσιμο σχέδιο ανάπτυξης για την JPS, έχοντας ως βάση τις εκτεταμένες έρευνες που πραγματοποιήσαμε στις αγορές παικτών και σημείων λιανικών πωλήσεων της Κόστα Ρίκα, καθώς και τις βέλτιστες πρακτικές για τις λοταρίες σε παγκόσμιο επίπεδο. Ως ο νέος φορέας διαχείρισης της λοταρίας, η κοινοπραξία GTECH και BOLDT θα προσφέρει στην JPS την ευελιξία για να αναπτύξει περαιτέρω τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες στην αγορά παιγνίων και να ενσωματώσει νέες τεχνολογίες και προϊόντα παιγνίων, με κοινωνικά υπεύθυνο τρόπο».


«Το 2010, η JPS αποφάσισε να εμπλέξει έναν διεθνή φορέα διαχείρισης προκειμένου να συνεισφέρει στην περαιτέρω ανάπτυξη της αγοράς των online τυχερών παιγνίων στην Κόστα Ρίκα, ως μιας νέας πηγής εσόδων για τη χρηματοδότηση των φιλανθρωπικών σκοπών που στηρίζει η JPS», δήλωσε ο Francisco Ibarra, Γενικός Διευθυντής της JPS. «Είμαστε εξαιρετικά ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα του διαγωνισμού και είμαστε πεπεισμένοι ότι η κοινοπραξία GTECH/BOLDT, με τη σημαντική εμπειρία που διαθέτει σε παγκόσμιο επίπεδο, θα αναπτύξει χαρτοφυλάκιο online παιχνιδιών που θα επιτρέψει την κοινωνικά υπεύθυνη πρόσβαση των πολιτών της Κόστα Ρίκα σε τυχερά παιχνίδια. Είμαστε βέβαιοι ότι η κοινοπραξία GTECH/BOLDT θα συνεισφέρει τεράστια εμπειρία, η οποία θα παρέχει μια επιτυχημένη δραστηριότητα στην Κόστα Ρίκα».


Βάσει των όρων της συμφωνίας, η κοινοπραξία GTECH και BOLDT θα παρέχει στην JPS υπηρεσίες υποστήριξης που θα περιλαμβάνουν ανάπτυξη της λοταρίας, διαχείριση λιανικών πωλήσεων, προμήθεια τεχνολογικού εξοπλισμού και παροχή συναφών υπηρεσιών, υλοποίηση στρατηγικής μάρκετινγκ, υπηρεσίες logistics, καθώς και υπηρεσίες αποθήκευσης. Η JPS θα παρέχει τη ρυθμιστική εποπτεία και θα συνεχίσει να διενεργεί όλες τις κληρώσεις των αριθμολαχείων.


Διανύοντας το 27ο έτος της επιχειρηματικής της παρουσίας στην περιοχή της Λατινικής Αμερικής και της Καραϊβικής, η GTECH έχει εδραιωθεί ως ο κορ

Keywords
Τυχαία Θέματα