Νέα έκδοση του blog της LG

Η LG Electronics Hellas ανακοίνωσε την ανανέωση του επιτυχημένου blog της, το οποίο είναι εμπλουτισμένο με ακόμη περισσότερες θεματικές ενότητες, ανοίγοντας μια νέα ψηφιακή πόρτα.


Πρόκειται για το www.lgblog.gr, το οποίο διαθέτει μοντέρνα εμφάνιση

με νέα γραφιστικά και πλούσιες θεματικές ενότητες. Το νέο blog παρέχει μια πλούσια γκάμα από κατηγορίες, διαχωρισμένες με ξεκάθαρο τρόπο, ώστε να βοηθάει τον χρήστη να περιηγηθεί με βάση την κάθε του ανάγκη. Συγκεκριμένα, υπάρχουν οι εξής ενότητες: θεματική ενότητα αφιερωμένη στα προϊόντα της LG, νέα θεματική ενότητα «Life is Good» που ενημερώνει για τα νέα της πόλης, καθώς και για διαγωνισμούς, ενότητα σχετικά με την καινοτομία και τις νέες τεχνολογίες και ενότητα «Guests Posts» που φιλοξενεί απόψεις από αγαπημένες προσωπικότητες διαφορετικών κλάδων που αγαπούν την έξυπνη τεχνολογία και τον υψηλό σχεδιασμό.


Στη διάρκεια της πολύχρονης εμπειρίας της, η LG ως παγκόσμιος ηγέτης στον χώρο της τεχνολογίας, επαγρυπνεί και συμβαδίζει με κάθε εξέλιξη της ψηφιακής εποχής. Με την ανανέωση του blog και με motto Life’s Good η LG δηλώνει δυναμικό παρών στο σύγχρονο life style, συμβάλλοντας στη διαμόρφωση μιας πιο απλής, εύκολης και όμορφης καθημερινότητας μέσω τον κορυφαίων προϊόντων της.


Το νέο της blog σχεδιάστηκε από την Wedia, ενώ το περιεχόμενο, τη διαχείριση και την επιμέλεια του blog έχει αναλάβει η ‘Digital by Civitas’.


Keywords
Τυχαία Θέματα