Μαγεύει το νέο Xperia™ M4 Aqua

Η Sony με το Xperia™ M4 Aqua ορίζει το νέο πρότυπο στις mid-range συσκευές. Κάνει τη λήψη φωτογραφιών πανεύκολη υπόθεση. Άλλωστε, η ισχυρή του κάμερα φτάνει τα 13MP, ενώ παράλληλα διαθέτει λειτουργία Ιntelligent Superior Autο.

Η Sony Mobile Communications επαναπροσδιορίζει τη στρατηγική της για τις συσκευές mid-range κατηγορίας με την παρουσίαση του smartphone Xperia™ M4 Aqua

ένα smartphone με κορυφαίες λειτουργίες που αναδεικνύει τη Sony πρωταγωνιστή σε τομείς όπως η κάμερα, ο σχεδιασμός της συσκευής, η αυτονομία της μπαταρίας και γενικότερες αποδόσεις του smartphone και όλα αυτά σε μία πολύ προσιτή τιμή.

“Το Xperia M4 Aqua αντιπροσωπεύει τη νέα ματιά που βλέπουμε τις συσκευές mid-range– χωρίς συμβιβασμούς” δήλωσε ο Dennis van Schie, SVP, Head of Sales and Marketing της Sony Mobile Communications. “Προσφέροντας τα πιο δημοφιλή χαρακτηριστικά που ξεχώρισαν από τη σειρά Xperia Z, εξαιρετικές δυνατότητες στην κάμερα, μπαταρία διάρκειας 2 ημερών και μεγάλη αντοχή στο νερό – Το Xperia M4 Aqua συνδυάζει χαρακτηριστικά και τιμή, όπου προϊόντα της ίδιας κατηγορίας απλά δεν μπορούν να συναγωνιστούν’’

Eξαιρετικές φωτογραφίες με τον πιο εύκολο τρόπο

Η εξαιρετική κάμερα 13MP που διαθέτει το Xperia M4 Aqua ενισχύεται από το Sony Exmor RS™ έναν αισθητήρα με μεγάλο διάφραγμα F2.0 και ευαισθησία ISO 3200. Η ισχυρότατη compact ψηφιακή κάμερα προσφέρει τεχνολογίες αιχμής όπως η λειτουργία Superior Auto Mode που σας επιτρέπει να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα στις λήψεις σας με τον πιο εύκολο τρόπο. Αυτόματα επιλέγει 52 διαφορετικούς τρόπους λήψης, ώστε να έχετε απίστευτα ζωντανά χρώματα σε συνθήκες χαμηλού και υψηλού φωτισμού.

Όπως και με την κυρίως κάμερα, η εμπρόσθια κάμερα 5MP με τον εξαιρετικό φακό ευρείας γωνίας με οπτικό πεδίο 88° , την καθιστά ιδανική για selfie λήψεις , καθώς δεν μένει κανείς έξω από την φωτογραφία – ενώ η λειτουργία Portrait Retouch σας δίνει τη δυνατότητα να επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες σας με διασκεδαστικά στοιχεία. Η δημοφιλής λειτουργία του selfie editing υπάρχει επιπρόσθετα με τις προεγκατεστημένες εφαρμογές κάμερας για Sony Xperia, συμπεριλαμβανομένων και άλλων αγαπημένων λειτουργιών. Η λειτουργία Sound Photo ενσωματώνει μικρά clips στις φωτογραφίες σας ενώ το Movie Creator μετατρέπει αυτόματα τις φωτογραφίες και τα βίντεο σε ζωηρά σύντομα clips των 30 δευτερολέπτων- και κάνει τη συλλογή των αναμνήσεων ή την ανταλλαγή μέσω social media , γρήγορα και εύκολα.

Σχεδιασμένο για την καθημερινότητά σας – λεπτή σχεδίαση και εξαιρετικό interface, με λογισμικό Αndroid 5.0 Lollipop

Το Xperia M4 Aqua σχεδιάστηκε για να ξεχωρίζει καθώς διαθέτει υλικά εξαιρετικής ποιότητας, γυάλινη επιφάνεια και αδιάβροχη κατασκευή 136g (IP65/68 ) αλλά και ακάλυπτη θύρα φόρτισης microUSB προσφέροντας ευέλικτη χρήση όπου και αν βρίσκεστε. Το Xperia M4 Aqua θα είναι διαθέσιμο σε κλασικό λευκό και μαύρο, καθώς και σε κοραλλί και ασημί χρώμα3. Η Sony υιοθέτησε την ίδια παραμετροποίηση στο σχεδιασμό του λογισμικού Android 5.0 Lollipop, κρατώντας τη μινιμαλιστική προσέγγιση στο interface και στις ενσωματωμένες εφαρμογές.

Το Xperia M4 Aqua θα κυκλοφορήσει με το ανανεωμένο πακέτο Xperia Lounge Silver, δίνοντας πρόσβαση σε νέες εφαρμογές, ενημερώσεις λογισμικού, ψυχαγωγία, μοναδικές προσφορές και αποκλειστικά προνόμια που θα ανανεώνονται διαρκώς. Στο πλαίσιο αυτό, θα έχετε τη δυνατότητα να απολαμβάνετε έξτρα αποσπάσματα ταινιών και επεισόδια τηλεοπτικών σειρών4 μέσω του Privilege Plus Movies app5.

Εντυπωσιακή απόδοση, μεγάλης διάρκειας– Το πρώτο οκταπύρηνο smartphone 64-bit της Sony, διαθέτει έναν επεξεργαστή Snapdragon™ 615 της Qualcomm® με δυνατότητα υποστήριξης δικτύου 4G LTE και διάρκεια μπαταρίας 2 ημερών.

Η μπαταρία αναμονής 2 ημερών του Xperia Μ4 Aqua, εξαλείφει την ανάγκη για τακτική φόρτιση. Εάν αυτό δεν σας είναι αρκετό μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Battery STAMINA που απενεργοποιεί αυτόματα λειτουργίες που δεν χρησιμοποιείτε παρατείνοντας τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σας. Επιπλέον με τη λειτουργία Ultra STAMINA το smartphone σας παραμένει ενεργό με τις βασικές λειτουργίες έως και μία εβδομάδα.

Υποστηρίζοντας τη βέλτιστη ισορροπία μεταξύ απόδοσης και ισχύος ο οκταπύρηνος επεξεργαστής SnapdragonTM 615 6 της Qualcomm® 64-bit CPUs, διαθέτει προηγμένη επεξεργασία πολυμέσων και ενσωματωμένο μόντεμ 4G LTE. Χάρη στον επεξεργαστή Snapdragon 615, μπορείτε να απολαύσετε χωρίς περιορισμούς πρόσβαση στο περιεχόμενο του Xperia Lounge ,ταχύτερη περιήγηση στο διαδίκτυο ,να κατεβάζετε πληροφορίες, να αναζητείτε προορισμούς χρησιμοποιώντας χάρτες, να λαμβάνετε και να στέλνετε email, να μοιράζεστε φωτογραφίες με φίλους και οικογένεια, όλα αυτά με απίστευτη ταχύτητα και να απολαμβάνετε χωρίς διακοπή μουσική και βίντεο εν κινήσει.

Από την άνοιξη του 2015 το Xperia M4 Aqua θα διατίθεται σε 80 χώρες, σε περισσότερους από 100 εμπορικούς αντιπροσώπους.

Κομψός ήχος, με τα ακουστικά Bluetooth® SBH70

H Sony επίσης παρουσίασε το Bluetooth® SBH70, ένα κομψό, εύχρηστο ασύρματο ακουστικό με αντοχή στο νερό7 και εκπληκτική ποιότητα ήχου. Κατασκευασμένο από ανθεκτικό πυρίτιο, θα διατίθεται σε πέντε ζωηρά χρώματα, ώστε να ταιριάζει στο προσωπικό σας στυλ. Η εντυπωσιακή σχεδίαση του, εξυπηρετεί ώστε να εμφανίζεται διακριτικά στο λαιμό και τους ώμους σας ενώ διευκολύνει τις κινήσεις σας αφού προσφέρει εύκολη πρόσβαση στις μουσικές σας, τον χειρισμό κλήσεων, απελευθερώνοντας τα χέρια σας.

Keywords
Τυχαία Θέματα