Κωτσόβολος: 1η θέση στα Famous Brands ’14

Η Κωτσόβολος κατέκτησε ξανά την 1η θέση στα Famous Brands 2014, αποδεικνύοντας ότι βρίσκεται στην κορυφή των πελατών στην κατηγορία «Καταστήματα Ηλεκτρονικών και Ηλεκτρικών Συσκευών».

Η Κωτσόβολος, βρίσκεται σταθερά στην κορυφή των προτιμήσεων των πελατών στην ελληνική αγορά, αφού για 9η φορά σε ισάριθμες διοργανώσεις κατέκτησε την 1η θέση στην έρευνα «Famous Brands, οι μάρκες με τη χρυσή φήμη» που διεξήγαγε η Hill + Knowlton Strategies με τη μεθοδολογία του Reputation Institute.

Η

διάκριση αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς προέρχεται από αυθόρμητες απαντήσεις των πελατών, οι οποίοι ξεχωρίζουν την Κωτσόβολος ως την εταιρεία με την ισχυρότερη φήμη στην κατηγορία «Καταστήματα Ηλεκτρονικών και Ηλεκτρικών Συσκευών». Για την εταιρεία το γεγονός ότι αναδεικνύεται σταθερά στην 1η θέση των Famous Brands αποτελεί μεγάλη τιμή αλλά και απόδειξη της σχέσης εμπιστοσύνης που έχει αναπτύξει με τους πελάτες της καταφέρνοντας πάντα να πρωταγωνιστεί στις εξελίξεις.

Με αφορμή τη διάκριση της εταιρείας, ο Κώστας Σταματάκης, Chief Customer & Marketing Officer της ΚωτσόβολοςDixons South East Europe, δήλωσε τα εξής: «Είμαστε περήφανοι που συνεχίζουμε να είμαστε famous brand, όπως ακριβώς ήμασταν πριν από 65 χρόνια, όταν ξεκινήσαμε από ένα κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας και καταφέραμε να γίνουμε η πρώτη εταιρεία ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών.

Τα σημαντικότερα στοιχεία που συνέβαλαν στη διάκριση αυτή είναι η προσαρμοστικότητα μας στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών μας και στη ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας, καθώς και η ανάπτυξη των καναλιών πώλησης μας ώστε να αποτελούμε μία ολοκληρωμένη omni-channel αλυσίδα. Σήμερα, προσφέρουμε το μεγαλύτερο πολυκαναλικό δίκτυο στην Ελλάδα, τη μεγαλύτερη γκάμα υπηρεσιών και τους πιο εξειδικευμένους ανθρώπους στην υπηρεσία των πελατών μας. Έτσι μπορούμε υπερήφανα να στεκόμαστε «πάντα δίπλα σας».

Keywords
Τυχαία Θέματα