Και app αποκτά το Connect Station CS100

Nέο app για το Connect Station CS100 της Canon για τη διαχείριση των photos σας.

Η Canon ανακοίνωσε σήμερα ότι θα παρουσιάσει μια ειδική συνοδευτική εφαρμογή για το Connect Station CS100, η οποία θα είναι διαθέσιμη για smartphone με iOS και Android από τα τέλη Μαρτίου. Η εφαρμογή smartphone για το Connect Station

CS100 θα επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν και να λαμβάνουν εικόνες σε/από smartphone και tablet, να εξετάζουν και να επιλέγουν τις εικόνες που θέλουν να προβάλλουν στην οθόνη της τηλεόρασης, καθώς και να μετονομάζουν άλμπουμ και να προσθέτουν σχόλια.

Συμπληρωματικά, η Canon ανακοίνωσε επίσης μια αυτόματη ενημέρωση firmware για το Connect Station CS100, διαθέσιμη από τα τέλη Μαΐου, η οποία θα παρέχει βελτιωμένο επίπεδο ελέγχου και ακόμη πιο εύκολη πρόσβαση στη βιβλιοθήκη εικόνων των χρηστών.

Η αναβάθμιση firmware 2.0 θα προσθέσει την ακόλουθη λειτουργικότητα στο Connect Station CS100:

-Γρήγορη, μαζική αποστολή αρχείων – μαζική εισαγωγή αρχείων από υπολογιστές στο Connect Station CS100 χρησιμοποιώντας ένα νέο, απλούστερο περιβάλλον χειρισμού με τεχνικές μεταφοράς και απόθεσης.

-Εύκολη εξαγωγή εικόνων – μεταφορά των εικόνων από το Connect Station CS100 σε μεγαλύτερη ποικιλία συσκευών.

-Νέες λειτουργίες για την εφαρμογή Connect Station App – το firmware θα παρέχει επίσης μια ροή από όλες τις εικόνες που είναι αποθηκευμένες στο Connect Station CS100, η οποία θα μπορεί να προβληθεί σε smartphone και tablet. Επιπλέον, θα υπάρχει δυνατότητα αναζήτησης βάσει ημερομηνίας και ονόματος άλμπουμ.

-Υποστήριξη για 13 νέες γλώσσες – Ολλανδικά, Δανικά, Σουηδικά, Νορβηγικά, Φινλανδικά, Πολωνικά, Ουγγρικά, Ουκρανικά, Τουρκικά, Μαλαισιανά, Ταϊλανδικά, Βιετναμικά και Ινδονησιακά.

Το Connect Station CS100 είναι μια μοναδική συσκευή αποθήκευσης εικόνων, η οποία βοηθάει τον χρήστη να διατηρεί τις φωτογραφίες και τις ταινίες του συγκεντρωμένες σε μία θέση. Λειτουργεί ως κέντρο αποθήκευσης εικόνων και βίντεο και επιτρέπει την εισαγωγή αρχείων μέσω NFC και της νέας εφαρμογής για φορητές συσκευές, καθώς και μέσω USB και καρτών SD και CF. Αφού ολοκληρωθεί η αποθήκευση, ο χρήστης μπορεί να ξαναζεί τις ξεχωριστές στιγμές που έχει καταγράψει προβάλλοντάς τες σε μια τηλεόραση ή ασύρματα σε smartphone, tablet ή υπολογιστή, καθώς και να μοιράζεται εικόνες online με φίλους και μέλη της οικογένειας.

Keywords
Τυχαία Θέματα