Intrasoft: Συμμετοχή σε διεθνή έκθεση

Η Intrasoft International ανακοίνωσε ότι θα συμμετέχει στη διεθνή έκθεση υψηλής τεχνολογίας CeBIT 2012.


Η έκθεση θα λάβει χώρα στο Ανόβερο της Γερμανίας, στο διάστημα 6-10 Μαρτίου 2012, και εκεί η Intrasoft θα παρουσιάσει το ερευνητικό πρόγραμμα IMAGINE, το οποίο χρηματοδοτήθηκε από την ΕΕ.


Από το περίπτερο ‘Υπηρεσίες Τεχνολογίας των Πληροφοριών & Επικοινωνιών για τα εργοστάσια

του μέλλοντος’ (ICT for Factories of the Future – Hall 26 Stand J13), στελέχη της INTRASOFT International, εκπροσωπώντας τους 14 συνεργάτες του προγράμματος –από 10 Ευρωπαϊκές χώρες και 5 διαφορετικούς τομείς- θα ενημερώνουν τους επισκέπτες σχετικά με το ερευνητικό πρόγραμμα.


Το IMAGINE είναι ένα ερευνητικό πρόγραμμα, το οποίο χρηματοδοτήθηκε από την ΕΕ στην κατηγορία «εικονικά εργοστάσια & επιχειρήσεις» του 7ου προγράμματος-πλαισίου για την έρευνα και την τεχνολογική ανάπτυξη της ΕΕ.


Το πρόγραμμα αυτό έχει στόχο τη δημιουργία μίας ολοκληρωμένης μεθοδολογίας και της αντίστοιχης πλατφόρμας για την αποτελεσματική διαχείριση των δυναμικών δικτύων παραγωγής, βασιζόμενη σε μοντέλα που στηρίζονται στην αυτό-οργάνωση, ανοιχτή επικοινωνία και συνεργασία μεταξύ των μελών των δικτύων παραγωγής, σε αντίθεση με τα μοντέλα που έχουν ως βάση τους την ιεραρχική δομή και τον κεντρικό έλεγχο.


Επιπλέον, στα πλαίσια της CeBIT, ο Dr. Raimund Broechler, Senior Delivery Manager της INTRASOFT International θα παρουσιάσει το ερευνητικό πρόγραμμα IMAGINE στo συνέδριο ‘Υπηρεσίες Τεχνολογίας των Πληροφοριών και Επικοινωνιών & τα εργοστάσια του μέλλοντος’, το οποίο διοργανώνει η ΕΕ στις 6 Μαρτίου, 13:15-17:30 (Hall 26). Το συνέδριο θα προλογίσει η Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Επίτροπος για την Ψηφιακή Ατζέντα, κα. Neelie Kroes. Η παρουσίαση του Dr. Broechler θα εστιαστεί στην προσέγγιση IMAGINE: από τα σιλό στα δικτυωμένα εργοστάσια.


Keywords
Αναζητήσεις
content
Τυχαία Θέματα