Ηγέτιδα η Xerox στο MPS

Η Xerox ξεχώρισε ως Ηγέτιδα στην έκθεση Magic Quadrant της Gartner για το 2014 αναφορικά με τους τομείς των Managed Print και Content Services.


Η Gartner, Inc τοποθέτησε την Xerox στο “Leaders Quadrant” στο πλαίσιο της έκθεσής της “Magic Quadrant for Managed Print

and Content Services Worldwide1” για το 2014. Σε αυτή τη συνδυαστική έκθεση η Gartner εξετάζει τον διευρυμένο ρόλο των managed content services μαζί με τις υπηρεσίες managed print services (MPS) και τοποθέτησε τη Xerox ως μακράν την καλύτερη τόσο στη διαμόρφωση του συγκεκριμένου τομέα όσο και στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.


Οι MPS Επόμενης Γενιάς της Xerox αποτελούνται από τρία βασικά στάδια : αξιολόγηση και βελτιστοποίηση, διασφάλιση και ενσωμάτωση, αυτοματοποίηση και απλοποίηση – τα οποία είναι σχεδιασμένα για να γεφυρώσουν το κενό ανάμεσα στο χαρτί και τον ψηφιακό κόσμο έτσι ώστε να γίνονται οι εκτυπώσεις πιο οικονομικά αποδοτικές, με περισσότερη άνεση και ασφάλεια.


«Το πώς χρησιμοποιείται, μοιράζεται και σώζεται το περιεχόμενο στο σημερινό γρήγορο εργασιακό περιβάλλον, είναι μια από τις κινητήριες δυνάμεις πίσω από μια επιτυχημένη εφαρμογή των MPS», ανέφερε ο Mike Feldman, Πρόεδρος, Large Enterprise Operations, Xerox. «Πιστεύουμε πως η τοποθέτησή μας ως ηγέτιδα στην έκθεση Magic Quadrant for Managed Print and Managed Content Services της Gartner αποδεικνύει ότι η στρατηγική μας βοηθάει τους εταιρικούς πελάτες στον εξορθολογισμό και τη βελτιστοποίηση των εγγραφοκεντρικών επιχειρηματικών διαδικασιών τους».


Εκτός από την τοποθέτησή της στο Leaders της έκθεσης Magic Quadrant της Gartner, η Xerox αναδείχτηκε, για πέμπτη συνεχή χρονιά, ηγέτιδα στην παγκόσμια αγορά των MPS σύμφωνα με την αξιολόγηση της εταιρίας ερευνών Quocirca Ltd., καθώς και ως κορυφαία εταιρία στην έκθεση της IDC MarketScape Worldwide Managed Print and Document Services Hardcopy Vendor Assessment.


Keywords
Τυχαία Θέματα