Η hol «τρέχει» με Kosmocar-Eko Ducati

Η hellas online «τρέχει» ως χορηγός στην αγωνιστική ομάδα της Kosmocar-Eko Ducati, της θρυλικής φίρμας μοτοσυκλετών, που θα τρέξει σε αγώνες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.


Στόχος της ομάδας, που δημιούργησε για πρώτη φορά στην Ελλάδα η Kosmocar, είναι να δώσει την ευκαιρία σε έναν Έλληνα οδηγό και σε μια ομάδα Ελλήνων

μηχανικών να αγωνιστούν όχι μόνο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, αλλά και να αποκτήσουν εμπειρία από Διεθνείς Αγώνες Superbike.


Η ελληνική ομάδα θα αγωνιστεί με την κορυφαία μοτοσυκλέτα superbike της Ducati, την «Panigale» στην αγωνιστική έκδοση 1199SSTK. Οδηγός είναι ο νεοφερμένος (Rookie) στην κορυφαία κατηγορία του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, ο Γιώργος Παπασταύρου, που το 2012 έκανε θαυμάσιες εμφανίσεις στην πρώτη του χρονιά στην κατηγορία ΟΡΕΝ. Επίσης ο Team Manager Γιάννης Μυτιληνάκης και ο Τεχνικός Διευθυντής Μάκης Παπαδόπουλος, επέλεξαν τη συνεργασία με μια από τις καλύτερες ομάδες αγωνιστικής υποστήριξης, την ZenOne Racing.


Η ομάδα Kosmocar-Eko Ducati θα έχει συμμετοχή σε όλους τους αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μοτοσυκλετών στην κατηγορία Stocksport, ξεκινώντας από την Τρίπολη στις 27-28 Απριλίου, καθώς και σε μια σειρά εκδηλώσεων, όπως track days για τους Έλληνες Ducatisti.


Keywords
Τυχαία Θέματα