Η Schneider Electric παρουσιάζει τις καινοτόμες μονάδες ελέγχου KNX

Η Schneider Electric παρουσίασε τις δύο νέες μονάδες ελέγχου KNX Multitouch Pro και KNX Push-button Pro για μέγιστη ευελιξία στον έλεγχο των λειτουργιών ενός χώρου για ακόμη πιο άνετη διαβίωση.

Οι σημερινοί καταναλωτές αποζητούν την καινοτομία αλλά ταυτόχρονα και την απλότητα. Η Schneider Electric ανταποκρινόμενη σε αυτήν την τάση, παρουσίασε τις δύο νέες μονάδες ελέγχου KNX Multitouch Pro και KNX Push-button

Pro που εξασφαλίζουν πρακτικό και ευέλικτο έλεγχο του χώρου, όπως ο έλεγχος του φωτισμού, της θέρμανσης, των περσίδων, μέσω ενός εύχρηστου interface το οποίο είναι παρόμοιο σε εμφάνιση και αίσθηση με ένα smartphone ή tablet. Η νέα λύση ενσωματώνει όλες τις λειτουργίες σε δύο μόνο μονάδες ελέγχου, αφαιρώντας έτσι την ανάγκη για πολλαπλές μονάδες (πολυλειτουργικά μπουτόν) όπως συνηθιζόταν μέχρι και σήμερα.

Η μονάδα ελέγχου KNX Multitouch Pro διαθέτει οθόνη αφής, για την εκτέλεση των γενικών λειτουργιών ελέγχου του χώρου όπως ο έλεγχος θερμοκρασίας, φωτισμού και περσίδων. Μπορεί από ένα κεντρικό σημείο να συνδυάζει την ευελιξία ενός θερμοστάτη και ενός κουμπιού πολλαπλών επιλογών με τη λειτουργική φιλοσοφία ενός smartphone ή ενός tablet. Η επιλογή μεταξύ των κύριων λειτουργιών γίνεται με “swiping” για να επιτρέπεται η απλή και γρήγορη εναλλαγή τους. Ταυτόχρονα, υπάρχουν διαθέσιμες δύο επιλογές απεικόνισης: κάθετες μπάρες ή περιστροφική διάταξη ή και ένας συνδυασμός και των δύο, το οποίο σημαίνει πως η μονάδα ελέγχου μπορεί πάντα να προσαρμοστεί στις ανάγκες των χρηστών και μπορεί να αναδιαμορφωθεί ανά πάσα στιγμή. Στην περιστροφική διάταξη, μπορούν να βρίσκονται διαθέσιμες μέχρι και 8 κύριες λειτουργίες, ενώ στην κάθετη μέχρι και 16. Επιπλέον, το KNX Multitouch Pro προσφέρει τη δυνατότητα στον χρήστη να ενεργοποιεί την πιο συχνά χρησιμοποιούμενη λειτουργία με μια απλή κίνηση των χεριών του.

Επιπλέον, το ΚΝΧ Push-button Pro έχει σχεδιαστεί ως προέκταση του ΚΝΧ Multitouch Pro, για εγκατάσταση σε περιοχές όπου απαιτείται επιπλέον φωτισμός και έλεγχος περσίδων. Με βάση την υψηλή ποιότητα σχεδιασμού, το KNX Push-button Pro δίνει στους χρήστες πλήρη έλεγχο άνεσης στο σπίτι με τα πρακτικά και εύχρηστα σύμβολα που διαθέτει, τα οποία μπορεί να έχουν οπίσθιο φωτισμό και να προσαρμοστούν ανάλογα με τις απαιτήσεις του χρήστη. Το νέο KNX Push-button Pro εξασφαλίζει μέγιστη ευελιξία σε κάθε φάση του σχεδιασμού και ανάπτυξης του έργου, ενώ ο καθορισμός του τύπου και του αριθμού των πλήκτρων ελέγχου μπορεί να προσδιοριστεί και να τροποποιηθεί σε οποιοδήποτε στάδιο της διαδικασίας εγκατάστασης. Από 1 έως και 4 λειτουργίες για φωτισμό, ρολά/περσίδες και σενάρια μπορούν να ρυθμιστούν με το KNX Push-Button Pro. Αυτό σημαίνει ότι σε συνδυασμό με το KNX Multitouch Pro, οι πελάτες μπορούν να έχουν στη διάθεσή τους την ιδανική λύση για πρακτικό και ευέλικτο έλεγχο χώρου στο σπίτι ή σε εμπορικά κτίρια.

Βραβευμένη σχεδίαση
Από άποψη αισθητικής, το KNX Multitouch Pro και το KNX Push-button Pro είναι βασισμένα στις σχεδιαστικά βραβευμένες σειρές διακοπτών Merten παρέχοντας υψηλής ποιότητας υλικά και κομψά χρώματα.

«Οι καταναλωτές μας έχουν καταστήσει σαφές πως αποζητούν καινοτόμες λύσεις ελέγχου στο σπίτι οι οποίες κάνουν τη διαβίωση πιο άνετη», δήλωσε ο Γιώργος Χατζηδάκης, Retail Offer Manager, Schneider Electric. «Με την ανακοίνωση των νέων αυτών μονάδων, υπογραμμίζουμε τη δέσμευση της Schneider Electric να προσφέρει στους πελάτες της την απόλυτη απλότητα και ευκολία σε συνδυασμό με την άψογη αισθητική και ποιότητα υλικού».

Ιδανικά για νέα κτίρια ή ανακαινίσεις και σχεδιασμένα για ξενοδοχεία, κτίρια γραφείων και χώρους υψηλών προδιαγραφών, όπως επίσης και για μικρές εμπορικές επιχειρήσεις, τα KNX Multitouch Pro και KNX Push-button Pro είναι διαθέσιμα πλέον και στην ελληνική αγορά.
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επισκεφτείτε: www.schneider-electric.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα