Η LG στον πολυχώρο “Kitchen Lab”

O Άκης Πετρετζίκης δημιούργησε το “Kitchen Lab”, ένα νέο, εξαιρετικής αισθητικής πολυχώρο, εξοπλισμένο με την εντυπωσιακή τηλεόραση Curved OLED και τα νέα Ultra Wide 21:9 monitors της LG.


Η LG Electronics (LG) ξεκινά μια δημιουργική

συνεργασία με τον γνωστό σεφ Άκη Πετρετζίκη και το νέο του πολυχώρο “Kitchen Lab” στην Αγία Παρασκευή. Η επιθυμία του Άκη να δημιουργήσει έναν καλαίσθητο χώρο εργασίας και έμπνευσης, τον ώθησε στο να τον εξοπλίσει με τα καλύτερα και πιο ποιοτικά «συστατικά», τα οποία έρχονται σε αρμονία με συσκευές κομψού σχεδιασμού και προηγμένης τεχνολογίας. Έτσι, επέλεξε την πιο εντυπωσιακή κυρτή τηλεόραση τεχνολογίας OLED, για να προσφέρει στους επισκέπτες του την πιο ολοκληρωμένη και απολαυστική εμπειρία θέασης, αλλά και τα νέα Ultra Wide 21:9 monitors, ειδικά σχεδιασμένα για να προσφέρουν την καλύτερη λύση στην σύνθετη και καθημερινότητά του.


Η LG Curved OLED TV αποτελεί την πρώτη παγκοσμίως κυρτή τηλεόραση, ενώ ο υψηλής αισθητικής σχεδιασμός της και η εντυπωσιακή ποιότητα εικόνας με έντονα χρώματα χάρη στην τεχνολογία WRGB OLED, προσφέρουν πεντακάθαρη και ρεαλιστική απεικόνιση των αντικειμένων, των χρωμάτων και της κίνησης, ώστε οι θεατές να νιώθουν πως βυθίζονται στη μαγεία της. Η Curved OLED TV προσφέρει ευρεία γωνία θέασης, χάρη στην κυρτή της οθόνη, αλλάζοντας έτσι τα δεδομένα της τηλεοπτικής εμπειρίας, ενώ έχει λεπτό και κομψό σχεδιασμό, αφού η τεχνολογία OLED επιτρέπει μία πιο λεπτή κατασκευαστικά οθόνη, με τελικό πάχος μόλις 4 εκατοστά.


Τα UltraWide QHD monitors της LG με οθόνη 21:9 IPS, που βρίσκονται στο ιδιαίτερο γραφείο του Άκη Πετρετζίκη, βοηθούν τον ίδιο και τους συνεργάτες του να παρακολουθούν καλύτερα το υλικό της εκπομπής χάρη στην εντυπωσιακή ανάλυση UltraWide QHD (3440 x 1440). Τα UltraWide monitors διαθέτουν μία σειρά από επιλογές συνδεσιμότητας, όπως το Thunderbolt™2, ώστε οι χρήστες να μπορούν να τα προσαρμόζουν ανάλογα με τις εξειδικευμένες ανάγκες τους. Αποτελούν ένα ιδιαίτερα χρήσιμο εργαλείο για τους πολυάσχολους επαγγελματίες που δουλεύουν ταυτόχρονα με πολλά αρχεία, τους συντάκτες των multimedia μέσων ή των επαγγελματιών των γραφικών τεχνών, που θα εκτιμήσουν τις προηγμένες λειτουργίες, τη λεπτομερή ανάλυση και την ενισχυμένη χρωματική τους ακρίβεια.


Το νέο “Kitchen Lab” αποτελεί πλέον το προσωπικό «εργαστήριο – κουζίνα» του σεφ Άκη Πετρετζίκη. Το μοναδικό concept του πολυχώρου συνδυάζει τη δημιουργική αισθητική με τον πειραματισμό, τη διασκέδαση και τη θετική ενέργεια με την εργασία και την καλή παρέα και την υψηλή αισθητική με την προηγμένη τεχνολογία. Το πρωτότυπο εργαστήριο εξυπηρετεί τον γνωστό σεφ στο να πειραματίζεται με τα υλικά και να δοκιμάζει νέες συνταγές με την ομάδα του στο πλαίσιο της δουλειάς του, αλλά και για να χαλαρώνει, να εμπνέεται και να υποδέχεται τους φίλους του. Παράλληλα, ο χώρος χρησιμεύει και ως στούντιο, αφού αποτελεί το «πλατό» της νέας διαδικτυακής εκπομπής μαγειρικής «Kitchen Lab by Akis Petretzikis».


Η συνεργασία της LG με τον γνωστό σεφ επεκτείνεται και στο LG Blog, το οποίο θα φιλοξενεί κάθε μήνα και μία πρωτότυπη συνταγή του, μέσα από τη δουλειά του στο “Kitchen Lab”. Έτσι, το ευρύ κοινό του θα μπορεί να απολαμβάνει ακόμα πιο συχνά τα μικρά γαστρονομικά θαύματα που δημιουργεί η φαντασία και το μεράκι του γνωστού σεφ!


Keywords
Τυχαία Θέματα