Η LG παρουσιάζει στην IFA τα Gaming Monitors για έντονη δράση

Η LG Electronics (LG) θα παρουσιάσει δύο νέα gaming monitors στην IFA 2017, στο Βερολίνο, την επόμενη εβδομάδα, τα οποία ανταποκρίνονται ακόμα περισσότερο στις αυξανόμενες ανάγκες των gamers και προσφέρουν την ομαλότερη εμπειρία gameplay μέχρι και σήμερα.

Οι νέες οθόνες GK 32 και 27 ιντσών της LG προσφέρουν στους λάτρεις του gaming μια

άκρως εντυπωσιακή οπτική εμπειρία, καθώς και ένα εξαιρετικό πλεονέκτημα στους παίκτες που παίζουν παιχνίδια εναντίων άλλων παικτών.Προεπισκόπηση συνημμένου LG New Gaming Monitors at IFA 2017 photo 1.jpgLG New Gaming Monitors at IFA 2017 photo 1.jpg197 KB

Η GK σειρά gaming monitor της LG ενσωματώνει τις πιο πρόσφατες τεχνολογικές καινοτομίες, δηλαδή βέλτιστο ρυθμό ανανέωσης (refresh rate) στα 144Hz (με overclockable στα 165Hz*) και στα 240Hz. Η νέα οθόνη 32 ιντσών της LG (μοντέλο 32GK850G) είναι η ιδανική οθόνη για λάτρεις παιχνιδιών που θέλουν απρόσκοπτη και γρήγορη κίνηση σε μεγάλων διαστάσεων οθόνες με υψηλή ποιότητα εικόνας. Με το γρήγορο ρυθμό ανανέωσης, το LG 32GK850G Gaming Monitor προσφέρει ομαλή κίνηση γραφικών, ενώ η τεχνολογία επεξεργασίας γραφικών NVIDIA G-SyncTM – η οποία έχει συναρπάσει την gaming κοινότητα – εξαλείφει το τρεμούλιασμα της οθόνης και τα προβλήματα που προκαλούνται λόγω της διαφοράς στο ρυθμό ανανέωσης της οθόνης και της κάρτας γραφικών. Αυτή η οθόνη επεξεργάζεται εύκολα όλα τα είδη παιχνιδιών χωρίς είδωλα (afterimages), ενώ παράγει γρήγορη και ομαλή κίνηση με μέγιστη φωτεινότητα 350 nits στην QHD (2.560 x 1.440) οθόνη.

Επιπλέον, η οθόνη 32 ιντσών βελτιώνει την εμπειρία του παιχνιδιού χάρη στον LED φωτισμό Sphere Lighting που βρίσκεται πίσω από την οθόνη. Χάρη στη λειτουργία αυτή μειώνεται η κούραση των ματιών των χρηστών προσθέτοντας ταυτόχρονα ένα όμορφο στοιχείο σχεδίασης. Μοναδικά χαρακτηριστικά όπως ο σταθεροποιητής μαύρου χρώματος (Black Stabilizer) που παρέχει πιο καθαρή αντίθεση και βελτιώνει την ορατότητα των παικτών, ενώ το Dynamic Action Sync ελαχιστοποιεί το input lag, έτσι ώστε οι παίκτες να μπορούν να αντιδρούν γρηγορότερα κατά τη διάρκεια της δράσης. Ένα φιλικό προς το χρήστη διαχειριστικό σύστημα επιτρέπει στους παίκτες να προσαρμόζουν εύκολα τις λειτουργίες της οθόνης ανά είδος παιχνιδιού. Για ακόμη μεγαλύτερη ευκολία, η οθόνη διαθέτει ένα στήριγμα το οποίο εγκαθίσταται χωρίς βίδες ή εργαλεία αλλά μόνο με ένα κλικ και επιτρέπει τη ρύθμιση της οθόνης με ελάχιστη προσπάθεια.

Το 27 ιντσών GK monitor (μοντέλο 27GK750F) συμβάλει στο γρήγορο gameplay χάρη στον υψηλότερο ρυθμό ανανέωσης και τον ταχύτερο χρόνο απόκρισης. Το νέο monitor περιλαμβάνει χαρακτηριστικά για να ικανοποιήσει κάθε απαιτητικό παιχνίδι όπως ο ρυθμός ανανέωσης (refresh rate) 240 Hz, η λειτουργία Motion Blur Reduction (1ms) και η τεχνολογία AMD FreeSync™. Χαρακτηριστικά όπως ο σταθεροποιητής μαύρου χρώματος (Black Stabilizer) και οι λειτουργίες Dynamic Action Sync και Crosshair – με την οποία τοποθετείται ένα στόχαστρο στο κέντρο προκειμένου να βελτιωθεί η ακρίβεια στα παιχνίδια shooter πρώτου προσώπου (FPS) – έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν την εμπειρία παιχνιδιού μοναδική.

Κατά τη διάρκεια της IFA 2017, η LG θα παρουσιάσει επίσης το εκπληκτικό UltraWide gaming monitor 34 ιντσών (μοντέλο 34UC89G) με την αναλογία οθόνης 21:9 για καθηλωτική εμπειρία παιχνιδιού. Τα πλεονεκτήματα της οθόνης αναδεικνύονται ιδιαίτερα σε παιχνίδια με αγώνες αυτοκινήτων, RTS ή AOS που υποστηρίζουν την αναλογία 21:9. Η οθόνη υποστηρίζει επίσης την τεχνολογία NVIDIA G-Sync με βέλτιστο refresh rate στα 144Hz (με overclockable στα 165Hz*) για μοναδική gaming εμπειρία σε όλα τα είδη παιχνιδιών.

«Οι προσπάθειές μας να προσφέρουμε την καλύτερη gaming πλατφόρμα, μας έχουν οδηγήσει στην ανάπτυξη αυτών των νέων εκπληκτικών monitors που θα παρουσιάσουμε στην IFA» δήλωσε ο Jan lk-hwan, Αντιπρόεδρος του IT Division της LG Electronics. «Είμαστε σίγουροι ότι οι παίκτες θα παρατηρήσουν διαφορά κατά τη διάρκεια του παχνιδιού και ανυπομονούμε να δούμε τις αντιδράσεις τους μόλις έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα φανταστικά νέα προϊόντα».

Οι επισκέπτες στο LG booth στην IFA 2017, στο Βερολίνο θα έχουν την ευκαιρία να δουν και να δοκιμάσουν από κοντά τα νέα συναρπαστικά monitors.

Keywords
Τυχαία Θέματα