Η Epson στην έκθεση ISE 2015

Η Epson θέτει σε κυκλοφορία το πρόγραμμα υπηρεσίας Pro-AV και παρουσιάζει για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκό επίπεδο τον βιντεοπροβολέα λέιζερ. Θα συμμετέχει με περίπτερο στην έκθεση ISE 2015 στις 10-12 Φεβρουαρίου.

Στην έκθεση ISE 2015, η Epson, η πρώτη εταιρεία στον κόσμο στον

τομέα των βιντεοπροβολέων από το 20011, παρουσιάζει το καινούργιο και καλύτερο στον κλάδο πρόγραμμα υπηρεσιών υποστήριξης πριν και μετά την πώληση για βιντεοπροβολείς εγκατάστασης. Η παρουσίαση θα περιλαμβάνει επίσης τον καινούργιο βιντεοπροβολέα λέιζερ Full HD της Epson με τεχνολογία βελτίωσης 4K.

Υπηρεσία υποστήριξης CoverPlus365
Η καινούργια αυτή υπηρεσία για βιντεοπροβολείς εγκατάστασης αντικατοπτρίζει τη δέσμευση της Epson για παροχή κορυφαίων υπηρεσιών και απαράμιλλης τοπικής υποστήριξης. Το πρόγραμμα CoverPlus365 προσφέρει στους πελάτες που πρόκειται να εγκαταστήσουν κάποιο προϊόν άμεση πρόσβαση σε καταρτισμένο προσωπικό, για καθοδήγηση και υποστήριξη. Επίσης, η εταιρεία παρέχει προϊόντα αντικατάστασης που αποθηκεύονται στις εγκαταστάσεις των πελατών επιτρέποντάς τους να μένουν ήσυχοι.

Στο περίπτερο της Epson στην έκθεση ISE 2015 θα υπάρχει το γραφείο υπηρεσιών CoverPlus365, όπου οι καταρτισμένοι ειδικοί των προϊόντων θα μπορούν να σας προσφέρουν συμβουλές και καθοδήγηση σχετικά με την καινούργια υπηρεσία. Οι επισκέπτες θα μπορούν να πληροφορηθούν σχετικά με τους τρόπους με τους οποίους η Epson προσφέρει εκπαίδευση για να διασφαλίσει ότι οι πελάτες έχουν τις απαραίτητες δεξιότητες προκειμένου να μπορούν να αναγνωρίζουν και να επιλύουν τυχόν προβλήματα.

Με το εκτεταμένο δίκτυο κέντρων σέρβις που περιλαμβάνει περισσότερα από 370 σημεία σέρβις βιντεοπροβολέων σε 63 χώρες, η Epson προσφέρει μεγάλη γκάμα υπηρεσιών υποστήριξης.

Η κα Μαρία Μάσσιου, Διευθύντρια Γραφείου, Epson Hellas δήλωσε: «Η έκθεση ISE προσφέρει στην Epson τον ιδανικό χώρο για την παρουσίαση του καινούργιου και καλύτερου στον κλάδο προγράμματος υποστήριξης. Η καινούργια αυτή υπηρεσία μάς βοηθάει να παγιώσουμε τη θέση μας ως ο παγκόσμιος ηγέτης στην αγορά των βιντεοπροβολέων και να ενισχύσουμε την αυξανόμενη φήμη μας στην αγορά των επαγγελματικών οπτικοακουστικών μέσων».

Νέος βιντεοπροβολέας λέιζερ (EH-LS10000)
Στην έκθεση ISE 2015 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη σε ευρωπαϊκό επίπεδο παρουσίαση του νέου βιντεοπροβολέα λέιζερ της Epson, του EH-LS10000, που διαθέτει τεχνολογία βελτίωσης 4K. Οι λάτρεις του οικιακού κινηματογράφου μπορούν πλέον να απολαμβάνουν την απόλυτη ποιότητα εικόνας χάρη σε αυτόν τον βιντεοπροβολέα λέιζερ Full HD 1080p με τεχνολογία 3LCD Reflective.

Ο EH-LS10000 είναι ο πρώτος βιντεοπροβολέας της Epson που διαθέτει την τεχνολογία βελτίωσης 4K και μια διπλή πηγή φωτός λέιζερ προκειμένου να προσφέρει την ευρύτερη δυνατή γκάμα χρωμάτων και το απόλυτο μαύρο.

Ανανεωμένη σειρά EB-G6000
Η Epson θα εκθέσει επίσης την ανανεωμένη της σειρά βιντεοπροβολέων εγκατάστασης υψηλής ποιότητας για επαγγελματικά και εκπαιδευτικά περιβάλλοντα EB-G6000. Ιδανική για χρήση στις αίθουσες συσκέψεων, τα αμφιθέατρα ή τις μεγάλες αίθουσες διδασκαλίας, η καινούργια γκάμα διαθέτει βελτιωμένη δυνατότητα διασύνδεσης και ενισχυμένο τυπικό φακό που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες της αγοράς.

Η σειρά Z και το διάγραμμα εγκατάστασης
Στην έκθεση ISE 2015 θα πραγραμοτποιηθεί μια μεγάλη προβολή σε διάταξη πορτραίτου με χρήση των τελευταίων βιντεοπροβολέων της σειράς Z. Οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν τα πλεονεκτήματα της καλής CLO στη δημιουργία μεγάλης, καθαρής εικόνας χωρίς την ανάγκη ύπαρξης εξαιρετικά υψηλής φωτεινότητας. Θα χρησιμοποιηθούν τρία μοντέλα της σειράς Z για τη χαρτογράφηση ενός τρισδιάστατου μοντέλου βιντεοπροβολέα της σειράς Z μέσα από την οποία θα προβληθούν οι εσωτερικές του λειτουργίες και η συνολική κατασκευαστική του ποιότητα.

Η τεχνολογία 3LCD σε σύγκριση με την DLP
Οι επισκέπτες θα μπορούν επίσης να δουν ξεκάθαρα τις διαφορές ανάμεσα στην τεχνολογία 3LCD και την τεχνολογία DLP. Ένας βιντεοπροβολέας EB-1985WU θα ανταγωνιστεί έναν βιντεοπροβολέα με τεχνολογία DLP προκειμένου να επισημανθούν οι διαφορές στη φωτεινότητα, την ακρίβεια των χρωμάτων και τον όγκο χρώματος που μπορεί να επιτύχει η τεχνολογία 3LCD.

Λύσεις για διαδραστικές αίθουσες συσκέψεων
Το περίπτερο της Epson θα αποτελέσει επίσης το σημείο στο οποίο οι επισκέπτες θα μπορούν να μάθουν πώς μπορούν να δημιουργήσουν μια ολοκληρωμένη λύση για την επιχείρησή τους. Η λύση διαδραστικής αίθουσας συσκέψεων με τον EB-1430Wi και τη λειτουργία λευκοπίνακα, θα εκτίθεται στο περίπτερο ώστε οι επισκέπτες να δουν με ποιο τρόπο οι επιχειρήσεις μπορούν να μεταμορφώσουν ολοκληρωτικά τις αίθουσες συσκέψεών τους προκειμένου να δημιουργήσουν έναν χώρο συνεργασίας και διάδρασης για τους πελάτες τους.

Η Epson θα συμμετέχει στην έκθεση ISE 2015, Αίθουσα 1 περίπτερο H75, 10-12 Φεβρουαρίου 2015.

Η νέα σειρά EB-G6000 (EB-G6970WU, EB-G6870, EB-G6770WU, EB-G6570WU, EB-G6370, EB-G6270W, EB-G6070W) θα διατίθεται προς πώληση από τον Απρίλιο του 2015.

Keywords
Τυχαία Θέματα