Η COSMOTE δημιουργεί έναν καλύτερο κόσμο

Στο πλαίσιο της ενέργειας «Ο κόσμος μας εσύ», η COSMOTE κάλεσε τον κόσμο να καταθέσει τη δική του ιδέα για το πώς μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο.

Παράλληλα με το ευρύ κοινό, η COSMOTE ζήτησε και από τους εργαζόμενούς της να μοιραστούν με τη εταιρεία τη δική τους ιδέα.


Η επιθυμία της Γεωργίας Αγουρίδη, στελέχους

του Τμήματος Διαχείρισης Δικτύου της COSMOTE στην Πάτρα, να γεμίσει με παιχνίδια μια κλινική για παιδιά είναι η πρώτη ιδέα εργαζόμενου της εταιρείας που γίνεται πραγματικότητα. Η COSMOTE, με τη συνδρομή της Γεωργίας και άλλων εργαζομένων, πρόσφερε χαρά στα παιδιά του Καραμανδάνειου Νοσοκομείου Παίδων Πατρών.


Η ιδέα της Γεωργίας ξεχώρισε ανάμεσα σε περίπου 350 ιδέες που πρότειναν οι εργαζόμενοι της COSMOTE από όλη την Ελλάδα. Ακόμη περισσότερες επιθυμίες των ανθρώπων της εταιρείας για ένα καλύτερο κόσμο θα γίνουν πραγματικότητα μέσα στο 2012.


Στο πλαίσιο της ενέργειας «Ο κόσμος μας εσύ», έχει ήδη πραγματοποιηθεί η επιθυμία της Μαρίας Τσιούνη για έναν κόσμο γεμάτο παιδικά χαμόγελα, η οποία ξεχώρισε ανάμεσα στις ιδέες που μοιράστηκαν με την COSMOTE περισσότεροι από 7.500 άνθρωποι. Με την ενεργή συμμετοχή της Μαρίας και τη συνεργασία άλλων συμμετεχόντων με την ίδια επιθυμία, η COSMOTE προσέφερε ουσιαστική ενίσχυση στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα: κάλυψη εξόδων θέρμανσης και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης για ένα χρόνο, διαμόρφωση παιδικής χαράς, ριζική ανανέωση χώρου, εξοπλισμό και παιχνίδια.

Keywords
Τυχαία Θέματα