Η AMD Telecom στο Mobile World Congress

Η AMD Telecom συμμετέχει ενεργά για ακόμα μία χρονιά στο Mobile World Congress 2017, τη μεγαλύτερη έκθεση του κλάδου κινητής τηλεφωνίας στον κόσμο, καθώς και στο 4 Years From Now, την ταχύτερα αναπτυσσόμενη ψηφιακή εκδήλωση startup παγκοσμίως, που πραγματοποιούνται ταυτόχρονα τα τελευταία 4 χρόνια στη Βαρκελώνη.

Το πάθος μας για την προώθηση της καινοτομίας και η επιθυμία μας να συνεισφέρουμε και να συμμετέχουμε στο μέλλον της ψηφιακής επιχειρηματικότητας,

μας οδήγησε στην απόφαση να παρουσιαστούμε με περίπτερο στο 4YFN ως Bronze partner.

Ένα χρόνο μετά τη δημιουργία της νέας μας διαδικτυακής (Web) & cloud λύσης επικοινωνίας, Routee, έφτασε η στιγμή να παρουσιάσουμε ολοκληρωμένες όλες τις υπηρεσίες που προσφέρει για τη βελτίωση και απλοποίηση των δυνατοτήτων επικοινωνίας μεταξύ ανθρώπων, εφαρμογών, επιχειρήσεων και μηχανών.

Η ομάδα μας θα βρίσκεται στο 4YFN, σταντ 13, από τη Δευτέρα 27/2 έως και την Τετάρτη 1/3/17 (09:00-20:00), στον εκθεσιακό χώρο Fira Montjuïc. Επιπλέον, την Τρίτη 28/2 στις 16:00-16:45, θα πραγματοποιήσουμε workshop με θέμα “Cloud Communication Solutions drive apps to success”, στο Workshop Dome 1.

Παράλληλα στο MWC, στον εκθεσιακό χώρο Fira Gran Via, τη Δευτέρα 27/2 (16:00-18:00), διοργανώνουμε networking event όπου θα παρουσιάσουμε το μέλλον, την εξέλιξη και τη δυναμική του SMS & Voice Connectivity στους εκπροσώπους των μεγαλύτερων εταιριών του κλάδου παγκοσμίως. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Networking Garden Hall 5, όπου μετά τη σύντομη ομιλία θα ακολουθήσουν κατ’ ιδίαν συζητήσεις με εκπροσώπους της εταιρίας, σε συνδυασμό με φαγητό, ποτό και τη συντροφιά της αισθαντικής φωνής της Gigi McFarlane.

Keywords
Τυχαία Θέματα