Επεκτείνεται το e-table.gr στην Ελλάδα

To e-table.gr, η 1η πλατφόρμα e-κρατήσεων αλλάζει «πρόσωπο» και επεκτείνεται σε τουριστικούς προορισμούς από την Κέρκυρα και τη Μύκονο μέχρι τη Ρόδο και το Ρέθυμνο.

Το e-table.gr, η πρώτη ολοκληρωμένη πλατφόρμα ηλεκτρονικών κρατήσεων σε εστιατόρια, υποδέχεται τη θερινή περίοδο των διακοπών και επεκτείνεται σε μια σειρά από δημοφιλείς καλοκαιρινούς τουριστικούς προορισμούς όπως η Κέρκυρα,

η Μύκονος, η Ρόδος , το Ρέθυμνο, η Χαλκιδική, τα Χανιά, το Λασίθι και η Σαντορίνη.

Το e-table.gr αριθμεί πλέον περισσότερα από 1400 συμβεβλημένα εστιατόρια και απευθύνεται τόσο σε Έλληνες αλλά και αλλοδαπούς τουρίστες που θέλουν να κάνουν με ευκολία και ταχύτητα την κράτησή τους στο αγαπημένο τους εστιατόριο μέσω διαδικτύου. Παράλληλα, εκτός από τους προαναφερθέντες προορισμούς, το e-table.gr λειτουργεί πλέον και σε Βέροια, Καβάλα, Πάτρα, Σέρρες και Τρίκαλα, ανεβάζοντας τον αριθμό των πόλεων που λειτουργεί η υπηρεσία σε 21 σε όλη την Ελλάδα.

Στο πλαίσιο της παραπάνω επέκτασης, το e-table.gr, έκανε πιο δυνατή τη διαδικτυακή του παρουσία, με τη δημιουργία μιας νέας ιστοσελίδας που υποστηρίζει τις αρχές του σύγχρονου responsive design με απώτερο στόχο τη βελτίωση της εμπειρίας του χρήστη είτε επισκέπτεται το e-table.gr μέσω του υπολογιστή του είτε μέσω κινητού τηλεφώνου.

Επιπρόσθετα, στη νέα ιστοσελίδα προστέθηκαν και μια σειρά από νέες πληροφορίες σχετικά με τα εστιατόρια, καθώς και νέες λειτουργικότητες, όπως η δυνατότητα ενός νέου χρήστη να πραγματοποιήσει τη κράτησή του δίνοντας απλά το τηλέφωνό του, χωρίς να προβεί στην πιο χρονοβόρα εγγραφή μέσω email.

Keywords
Τυχαία Θέματα