Επέκταση χαρτοφυλακίου HP Converged Cloud

HP επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο Converged Cloud για να βοηθήσει τους πελάτες να επιτύχουν, προσφέροντας την απαραίτητη βάση λύσεων που διασφαλίζει την ευελιξία και μειώνει τα κόστη.


Οι νέες λύσεις cloud απευθύνονται σε ιδιωτικά, managed και δημόσια περιβάλλοντα cloud. Οι νέες λύσεις περιλαμβάνουν:
- Τις λύσεις HP CloudSystem και HP Cloud Service

Automation (CSA) 3.1, οι οποίες προσφέρουν τη βάση και την απαραίτητη πλατφόρμα διαχείρισης για γρήγορη εγκατάσταση των υπηρεσιών cloud.
- Τη λύση HP Continuous Delivery Automation (CDA) 1.1, η οποία αυτοματοποιεί πλήρως τη διαδικασία εισαγωγής της εφαρμογών cloud.
- Νέες και βελτιωμένες HP Cloud Services, οι οποίες προσφέρουν υπηρεσίες δημόσιου cloud στους τομείς της πληροφορικής, του storage και της πλατφόρμας εφαρμογών as a service.
- Δύο νέες βιομηχανικές προσφορές για τους παρόχους επικοινωνιακών υπηρεσιών (CSPs) και τους κατασκευαστές.


«Η HP δεσμεύεται να προσφέρει δυνατότητες cloud στις οποίες οι επιχειρήσεις μπορούν να βασιστούν», δήλωσε ο Bill Veghte, chief operating officer, HP. «Οι νέες προσθήκες επιτρέπουν στους πελάτες να αξιοποιήσουν πιο εύκολα και οικονομικά την ευελιξία του cloud χωρίς να θέτουν σε κίνδυνο τις εταιρικές συμφωνίες που αφορούν τις υπηρεσίες».


Νέα έρευνα
Νέα έρευνα που διενεργήθηκε για λογαριασμό της HP, υποστηρίζει την ανάγκη για λύσεις που απευθύνονται σε παραδοσιακά, ιδιωτικά, managed και δημόσια περιβάλλοντα cloud. Οι συμμετέχοντες υπέδειξαν ότι σε ποσοστό 75%, τα στελέχη των επιχειρήσεων και της πληροφορικής σχεδιάζουν να προωθήσουν ένα μοντέλο hybrid delivery. Ταυτόχρονα, σε ποσοστό 65% δήλωσαν ότι είναι προβληματισμένοι με το lock-in των πωλητών και το 72% δήλωσε ότι η φορητότητα των φορτίων εργασίας μεταξύ των μοντέλων cloud είναι σημαντική για τις υλοποιήσεις cloud.


Περισσότερες επιλογές στα υβριδικά περιβάλλοντα cloud
Για να διασφαλίσει ότι τα clouds είναι οικονομικά και εύκολα στην εγκατάσταση, η HP έχει βελτιώσει επιπλέον τη λειτουργικότητα των λύσεων HP CloudSystem. Με βάση το χαρτοφυλάκιο HP Converged Infrastructure και το λογισμικό HP Cloud Service Automation, οι νέες βελτιώσεις επιτρέπουν στους πελάτες:
- Να διαχειριστούν τις απαιτήσεις του cloud για κόστη, ασφάλεια και διαθεσιμότητα με μια ανοιχτή, επεκτάσιμη αρχιτεκτονική για ετερογενή περιβάλλοντα πληροφορικής τα οποία πλέον υποστηρίζουν τα Kernel-based Virtual Machines (KVMs) και τις τεχνολογίες virtualization από την HP, τη Microsoft και τη VMware, καθώς και τη φυσική τροφοδοσία των πτερύγιων των server.
- Να κερδίσουν άμεση πρόσβαση σε επιπλέον χωρητικότητα και να διαχειριστούν τις μη-προγραμματισμένες ανάγκες για παροχή υπηρεσιών σε μια βάση pay-as-you go και ανάλογα με τις απαιτήσεις, μέσω των εξαιρετικών δυνατοτήτων των νέων λύσεων HP CloudSystem.
- Να μειώσουν το χρόνο που απαιτείται για διοικητικές εργασίες και να επιταχύνουν την ανάπτυξη των προσφορών για υπηρεσίες με το εκτεταμένο χαρτοφυλάκιο HP Cloud Maps το οποίο περιλαμβάνει 50 προπαραμετροποιημένα υποδείγματα εφαρμογών. Το χαρτοφυλάκιο πλέον αποτελείται από περισσότερα από 200 υποδείγματα που επιτρέπουν στους πελάτες να δημιουργήσουν προσαρμοσμένους καταλόγους των υπηρεσιών για εφαρμογές που είναι έτοιμες να εγκατασταθούν με το πάτημα ενός κουμπιού.


Η HP προσφέρει συνεκτικότητα στη διαχείριση υβριδικών περιβαλλόντων
Η HP παρουσίασε μια νέα έκδοση του λογισμικού HP CSA, η οποία είναι διαθέσιμη είτε σαν κομμάτι της λύσης HP CloudSystem ή αυτόνομα. Η έκδοση HP CSA 3.1 προσφέρει στους πελάτες μια συνεκτική, ενοποιημένη πλατφόρμα διαχείρισης του cloud για τις εφαρμογές διαμεσολάβησης και διαχείρισης της επιχείρησης καθώς και ειδικές υποδομές για τις υπηρεσίες cloud. Αυτή η νέα έκδοση διασφαλίζει τη συνέχεια στην επιχείρηση, με μια αρχιτεκτονική με υψηλή διαθεσιμότητα που συνεχίζει να λειτουργεί ακόμα και σε περίπτωση αποτυχίας. Επιπλέον, προσφέρει μεγαλύτερη προστασία απέναντι σε απειλές, με τις λύσεις ασφαλείας HP TippingPoint. Το λογισμικό HP CSA επιταχύνει το χρόνο διάθεσής στην αγορά των υπηρεσιών εφαρμογών για περιβάλλοντα cloud δημόσια, ιδιωτικά και υβριδικά.


Η πίεση από τον ανταγωνισμό αναγκάζει τις επιχειρήσεις να εγκαταστήσουν εφαρμογές υψηλής ποιότητας σε λιγότερο χρόνο. Το νέο λογισμικό HP CDA 1.1 αυτοματοποιεί πλήρως τη διαδικασία εισαγωγής των εφαρμογών, επιτρέποντας στους πελάτες να προσφέρουν εφαρμογές υψηλής ποιότητας, εξαλείφοντας τις καθυστερήσεις που προκαλούνται παραδοσιακά από τις χειροκίνητες διαδικασίες μεταφοράς δεδομένων μεταξύ των ομάδων κατά τη διάρκεια του κύκλου ζωής των εφαρμογών.


Επιπλέον, η HP παρουσίασε τις λύσεις HP Cloud Solutions for CSPs, οι οποίες επιτρέπουν στους παρόχους υπηρεσιών επικοινωνίας να κατασκευάσουν και να λειτουργήσουν δημόσια περιβάλλοντα cloud για εταιρείες μεγάλου, μεσαίου και μικρού μεγέθους. Με τη μετατροπή τους σε διαμεσολαβητές υπηρεσιών cloud, οι πάροχοι υπηρεσιών επικοινωνίας μπορούν να έχουν κέρδος από την κατασκευή, τη λειτουργία και την επένδυση στις υποδομές cloud για να επιταχύνουν την προσφορά νέων υπηρεσιών στους επιχειρηματικούς πελάτες τους, ενώ επιτυγχάνουν υψηλότερα ποσοστά διατήρησης των συνδρομητών.


H HP προσφέρει εμπιστοσύνη στην κατανάλωση υπηρεσιών cloud
Η HP έχει προσθέσει νέα λειτουργικότητα στο χαρτοφυλάκιο HP Cloud Services, το δημόσιο cloud της εταιρείας. Οι νέες προσφορές επιτρέπουν στους οργανισμούς όλων των μεγεθών να μετακινήσουν με ασφάλεια τα παραγωγικά φορτία εργασίας τους στο cloud. Οι νέες υπηρεσίες και λύσεις περιλαμβάνουν:
- Τη γενική διαθεσιμότητα του μοντέλου pay-as-you-go HP Cloud Compute, που επιτρέπει στους χρήστες να εγκαταστήσουν και να προσαρμόσουν τα περιστατικά on demand.
- Τη βελτιωμένη λύση storage HP Cloud Block Storage, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να μεταφέρουν εύκολα δεδομένα από ένα περιστατικό σε ένα άλλο, σε public beta.
- Την πλατφόρμα HP Cloud Application Platform as a Service (PaaS), η οποία επιτρέπει στις επιχειρήσεις, στους developers και στους ανεξάρτητους πωλητές λογισμικού να εστιάσουν στην ανάπτυξη και την εγκατάσταση των εφαρμογών. Με βάση το Cloud Foundry Open PaaS project, η πλατφόρμα υποστηρίζει μια υποδομή με πολλαπλές εφαρμογές, άμεση τροφοδότηση και εγκατάσταση με ένα μόνο κλικ.


Οι υπηρεσίες HP Cloud Workload Migration Services, που προσφέρονται σε συνδυασμό με το οικοσύστημα των συνεργατών της HP, βοηθούν τους χρήστες να αποκτήσουν πρόσβαση, να σχεδιάσουν και να μεταφέρουν τα υπάρχοντα παραγωγικά φορτία εργασίας στο δημόσιο cloud της HP, χωρίς να προκληθεί αναστάτωση για τους χρήστες.


Η HP προσφέρει εμπιστοσύνη στις supply chains
Η βελτιωμένη υπηρεσία HP Global Product Authentication Service (GPAS) επιτρέπει στους ιδιοκτήτες των brands να εντοπίσουν, να αντιμετωπίσουν και να μειώσουν τη συχνότητα εμφάνισης πλαστών προϊόντων και δραστηριοτήτων. Η cloud λύση προστασίας για κατασκευαστές προσφέρει σε πραγματικό χρόνο χαρακτηριστικά πιστοποίησης και μια διαισθητική ιστοσελίδα με εξελιγμένες δυνατότητες business intelligence για εξακρίβωση ελέγχου προϊόντων καθώς και καταγραφή της συχνότητας εμφάνισης περιστατικών απάτης.


Η μαγνητοσκοπημένη συνέντευξη τύπου του HP Discover που πραγματοποιήθηκε στη Φρανκφούρτη, καθώς και επιπλέον πληροφορίες σχετικά με τις νέες ανακοινώσεις της μεγάλης εκδήλωσης για πελάτες HP Discover Frankfurt είναι διαθέσιμες στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.hp.com/go/HPDiscoverFrankfurt2012.


Keywords
Τυχαία Θέματα