Έως και 50Mbps μέσω της τεχνολογίας VDSL2 από τη Cyta

Η Cyta Ελλάδος παρέχει πρώτη στην Ελλάδα, υπηρεσίες VDSL οι οποίες προσφέρουν ταχύτητες μέχρι και 50Mbps.

Συγκεκριμένα, μέσω της τεχνολογίας VDSL2, οι επιλογές της υπηρεσίας 2play (Internet & Σταθερή) και 1play (Internet) από τη Cyta διευρύνονται

σημαντικά με την ενσωμάτωση δύο νέων ταχυτήτων έως 35Mbps και έως 50Mbps. Εξίσου αυξάνονται και οι ταχύτητες ανόδου (upload) έως 3 Mbps και 10 Mbps, αντίστοιχα.


Οι νέες επιλογές υπερ-υψηλών ταχυτήτων απευθύνονται σε οικιακούς Πελάτες, Επαγγελματίες ή και Μικρές Επιχειρήσεις με ιδιαίτερα αυξημένες ανάγκες χρήσης του διαδικτύου, για ακόμη πιο γρήγορη λήψη και αποστολή των δεδομένων στο διαδίκτυο. Αξίζει να αναφερθεί ότι η τεχνολογία VDSL2 είναι πολύ διαδεδομένη σε χώρες του εξωτερικού για την παροχή υψηλών ταχυτήτων στο Internet.


Οι τιμές για τους οικιακούς Πελάτες διαμορφώνονται στα 37€/μήνα για την υπηρεσία 2play 35Mbps (upload έως 3Mbps) και στα 45€/μήνα για την υπηρεσία 2play 50Mbps (upload έως 10Mbps).
Αντίστοιχα για τους επαγγελματίες και τις μικρές επιχειρήσεις η τιμή του 2play 35Mbps διαμορφώνεται στα 40€/μήνα και του 2play 50Mbps στα 48€/μήνα. Όλες οι τιμές είναι τελικές και περιλαμβάνουν ΦΠΑ.


Οι νέες ταχύτητες VDSL προσφέρονται και στην υπηρεσία 1play, δηλαδή είναι διαθέσιμες και για Πελάτες που επιθυμούν μόνο χρήση Internet με τις τιμές για τους οικιακούς να διαμορφώνονται στα 34€/μήνα για το 1play 35Mbps και στα 42€/μήνα για το 1play 50Mbps. Για τους επαγγελματίες και τις μικρές επιχειρήσεις αντίστοιχα οι τιμές διαμορφώνονται στα 37€/μήνα για το 1play 35Mbps και στα 45€/μήνα για το 1play 50Mbps.


Σημειώνεται ότι τα προϊόντα 2play και 1play 35Mbps και 50Mbps είναι προς το παρόν διαθέσιμα μόνο στην Αττική ενώ θα ακολουθήσει η Θεσσαλονίκη και από το νέο έτος και τα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας στα οποία δραστηριοποιείται η εταιρεία. Προϋπόθεση παροχής των νέων ταχυτήτων είναι η απόσταση του σπιτιού ή της επιχείρησης των Πελατών από το αστικό κέντρο της περιοχής τους να είναι εντός του μήκους που ορίζει η νέα τεχνολογία, δηλαδή περίπου 1.000 μέτρα.


Υπενθυμίζεται ότι η Cyta συνεχίζει να παρέχει υπηρεσίες 2play (Internet & Σταθερή) μέσω της τεχνολογίας ADSL2+, ξεκινώντας από τα 16€/μήνα για ταχύτητα έως 4Mbps.
Με τις νέες ταχύτητες οι επιλογές στα προϊόντα 2play της Cyta διευρύνονται σε 5 διαθέσιμες συνολικά (έως 4Mbps, 8Mbps, 24Mbps, 35Mbps και 50 Mbps) οι οποίες μπορούν να συνδυαστούν με πολλά προγράμματα χρόνου ομιλίας (προς Σταθερά Ελλάδος, Κινητά Ελλάδος, Σταθερά Διεθνών Προορισμών και από Cyta προς Cyta σε Ελλάδα & Κύπρο) ώστε οι Πελάτες να δημιουργήσουν το προϊόν Internet & Σταθερής τηλεφωνίας που ταιριάζει στις ανάγκες τους

Keywords
Τυχαία Θέματα