Εκπτωτικό κουπόνι από το e-table.gr

To e-table.gr, η υπηρεσία για online κρατήσεις σε εστιατόρια προσφέρει εκπτωτικά κουπόνια 10 ευρώ για αγορές από το e-shop.gr.


Τα εκπτωτικά κουπόνια προσφέρονται σε όσους πραγματοποιήσουν για πρώτη φορά κράτηση σε εστιατόριο μέσω του e-table.gr.


Προϋπόθεση είναι η κράτηση που θα γίνει σε κάποιο εστιατόριο να ολοκληρωθεί με την επίσκεψη σ’ αυτό μέχρι και τις 31/12/2014 (για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους σχετικούς όρους

και προϋποθέσεις μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του e-table.gr).


Εκτός από το εκπτωτικό κουπόνι που ισχύει μέχρι και τις 31/12/2014, οι χρήστες του e-table.gr μπορούν κάθε στιγμή να εξασφαλίσουν αποκλειστικά προνόμια και εκπτώσεις από 10% έως 40% απευθείας στον τελικό τους λογαριασμό.


Αποτελώντας την πρώτη στην ελληνική αγορά ολοκληρωμένη πλατφόρμα ηλεκτρονικών κρατήσεων σε εστιατόρια, το e-table.gr αριθμεί πλέον πάνω από 700 συμβεβλημένα εστιατόρια στη πλατφόρμα του. Λειτουργεί σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο και Λάρισα ενώ πρόσφατα επεκτάθηκε και σε χειμερινούς προορισμούς όπως η Αράχωβα και το Ναύπλιο.


Mέσω του e-table.gr, οι χρήστες μπορούν να ανακαλύπτουν νέα εστιατόρια και να πραγματοποιούν δωρεάν την κράτησή τους όλο το 24ωρο με άμεση επιβεβαίωση χωρίς πιστωτική κάρτα ή τηλεφωνική επικοινωνία για επιβεβαίωση της κράτησης.


Στο e-table.gr ο χρήστης μπορεί να ψάξει εστιατόρια βάση περιοχής, κουζίνας, στυλ/ύφος εστιατορίου (ταβέρνα, ρομαντικό, επαγγελματικό) αλλά και κόστους. Παράλληλα υπάρχει για κάθε εστιατόριο ένα εκτενές περιγραφικό προφίλ με φωτογραφίες αλλά και αξιολογήσεις από άλλους χρήστες που πιστοποιημένα το έχουν επισκεφτεί και δοκιμάσει την κουζίνα του.


Σύντομα το e-table.gr θα είναι διαθέσιμο και σε εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα με στόχο να αποτελέσει ένα αναπόσπαστο βοήθημα για τη βραδινή μας έξοδο.


Keywords
Τυχαία Θέματα