Εφαρμογές για smartphones από το vrisko.gr

Το vrisko.gr λανσάρει iPhone και Android εφαρμογές βοηθώντας έτσι τους χρήστες να βρουν τι υπάρχει γύρω τους με μερικές απλές κινήσεις.

Πρόκειται για ένα σύγχρονο και απαραίτητο εργαλείο αναζήτησης για όλους. Με λιτό σχεδιασμό για ευκολία στη χρήση, η εφαρμογή καλύπτει ολόκληρη την Ελλάδα δίνοντας τη δυνατότητα στον κάθε

χρήστη να βρει τι υπάρχει γύρω του, όπως εφημερεύοντα φαρμακεία, βενζινάδικα, parking, μέχρι και γιατρούς, καταστήματα ένδυσης, αλλά και ό, τι άλλο ψάχνει.


Η εφαρμογή εντοπίζει αυτόματα το Που βρίσκεται ο χρήστης μόλις εισέλθει σε αυτή. Στην συνέχεια ο χρήστης συμπληρώνει Τι ψάχνει και εμφανίζονται στην οθόνη όλα τα αποτελέσματα στην περιοχή που βρίσκεται. Επιπλέον υπάρχει και η επιλογή «Αλλού» για να επιλέξει διαφορετική περιοχή από αυτή που βρίσκεται εκείνη την στιγμή.


Στα αποτελέσματα της αναζήτησης παρουσιάζονται τα στοιχεία επικοινωνίας και πληροφορίες για την κάθε εταιρεία, χάρτης με την απεικόνιση όλων των αποτελεσμάτων, καθώς και η επιλογή αυτόματης δρομολόγησης. Ο χρήστης έχει επιπλέον τη δυνατότητα είτε να καλέσει απευθείας στην επιχείρηση που αναζήτησε είτε να στείλει email. Για ακόμη περισσότερες πληροφορίες μπορεί να μεταβεί απευθείας στο site της εταιρείας είτε να καλέσει το 11880.


Το iPhone application του vrisko.gr, μετράει ήδη χιλιάδες downloads και κατά τις πρώτες μέρες λανσαρίσματος βρίσκονταν στην κορυφή των προτεινόμενων/δημοφιλέστερων εφαρμογών. Ήδη κυκλοφορεί η νέα έκδοση, με βελτιωμένες τις υπάρχουσες υπηρεσίες, αλλά και με προσθήκες, όπως τα εφημερεύοντα φαρμακεία.


Το Android application έρχεται για να ακολουθήσει την επιτυχία του iPhone application, καλύπτοντας έτσι σχεδόν όλους τους χρήστες Smart Phones.


Διανύοντας την έναρξη της φοιτητικής χρονιάς, η εφαρμογή του vrisko.gr θα αποτελέσει και για τους φοιτητές ένα πρακτικό εργαλείο για να γνωρίσουν γρήγορα και εύκολα την πόλη διαμονής τους καθ’όλη τη διάρκεια των σπουδών, προκειμένου να βρουν τα ιδρύματα που σπουδάζουν, αλλά και μεσιτικά γραφεία, μεταφορικές εταιρίες, βιβλιοθήκες, βιβλιοπωλεία, σούπερ μάρκετ, καφετέριες κ.α.


To vrisko.gr θα συνεχίσει να επενδύει στις iPhone και Android εφαρμογές, προκειμένου να προσφέρει σε όλους τους χρήστες του τις πιο ολοκληρωμένες υπηρεσίες Τοπικής Αναζήτησης στην Ελλάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα