Διάκριση για το Galaxy της SingularLogic

Μια νέα διάκριση έλαβε η SingularLogic στο πλαίσιο του διαγωνισμού «Made in Greece 2013», που διοργάνωσε η Ελληνική Ακαδημία Marketing.


Συγκεκριμένα, η SingularLogic έλαβε έπαινο στην κατηγορία «Βραβείο Τεχνολογικής Αριστείας» με την τεχνολογική πλατφόρμα Galaxy. Η εταιρεία αξιοποιώντας την

πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία της, καταγράφοντας και αναλύοντας τις παρατηρήσεις και ανάγκες των πελατών της, αφιερώνοντας πολύ χρόνο στην έρευνα και ανάπτυξη, δημιούργησε την τεχνολογία Galaxy, πάνω στην οποία αναπτύσσει εφαρμογές, που προσδίδουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε κάθε είδους και μέγεθος επιχείρηση, ώστε να ανταποκριθεί στις νέες συνθήκες.


Αξίζει να σημειωθεί ότι στο διαγωνισμό κατατέθηκαν 122 συνολικά υποψηφιότητες για 7 κατηγορίες βραβείων, και οι νικητές προέκυψαν μετά από δύο φάσεις αξιολόγησης. Η κα. Μαρίκα Λάμπρου, Διευθύνουσα Σύμβουλος της SingularLogic, δήλωσε σχετικά: «Η αναγνώριση των προσπαθειών που κάνουμε αποτελεί τη μεγαλύτερη επιβράβευση για την εταιρεία μας, ενώ συγχρόνως μας υπενθυμίζει ότι είμαστε στο σωστό δρόμο, αυτόν που επιτάσσει η εποχή, αυτόν της πρωτοπορίας και της καινοτομίας. Εμείς από την πλευρά μας, δεν θα σταματήσουμε την προσπάθειά να προσφέρουμε προϊόντα που ενσωματώνουν τεχνολογίες αιχμής, με τελικό σκοπό να βοηθήσουμε τους πελάτες μας, ανθρώπους και οργανισμούς, να γίνουν αποδοτικότεροι. Στις ιδιαίτερα πιεστικές οικονομικές συνθήκες της εποχής, η τεχνολογία έχει τη δυνατότητα να αποτελέσει μια από τις σημαντικότερες απαντήσεις της χώρας μας».


Keywords
Τυχαία Θέματα