Διαγωνισμοί Nova Προνόμια

Το πρόγραμμα επιβράβευσης συνδρομητών «Nova Προνόμια» δίνει την ευκαιρία σε τρεις τυχερούς να κερδίσουν απόδραση στη Μύκονο και πενθήμερο ταξίδι στην Ουγγαρία.

Πιο αναλυτικά, μέσα από το «Nova Προνόμια», ένας τυχερός συνδρομητής μαζί με άλλο ένα άτομο τον Ιούλιο και ένας τυχερός συνδρομητής μαζί άλλο ένα άτομο τον Αύγουστο, θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν τη Μύκονο.

Το πακέτο του δώρου περιλαμβάνει μετακίνηση, φαγητό και ποτό στο Kalua, καθώς και μία διανυκτέρευση. Όποιος επιθυμεί να λάβει μέρος στην 1η κλήρωση για τον Ιούλιο, που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, θα πρέπει να επισκεφθεί έως τις 18 Ιουλίου το www.nova.gr/pronomia προκειμένου να δηλώσει συμμετοχή. Στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 18 Ιουλίου, δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι ενεργοί συνδρομητές Forthnet ή Nova.

Για την 2η κλήρωση του Αυγούστου που ξεκινάει στις 20 Ιουλίου και ολοκληρώνεται στις 24 Αυγούστου, όποιος επιθυμεί να λάβει μέρος θα πρέπει να επισκεφθεί το www.nova.gr/pronomia και να δηλώσει συμμετοχή. Στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 24 Αυγούστου δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι ενεργοί συνδρομητές Forthnet ή Nova. Παράλληλα, ένας τυχερός συνδρομητής μαζί με άλλο ένα άτομο, θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν ένα 5ημερο ταξίδι στην Ουγγαρία για το mini Euro2016. Το πακέτο του δώρου περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια για δύο άτομα με προορισμό το Szekesfehervar, 4 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4 αστέρων με πρωινό και βραδινό, μία επίσκεψη και ξενάγηση στο Ελληνικό χωριό Μπελογιάννης, καθώς και ελεύθερη είσοδος στην έναρξη της διοργάνωσης του mini Euro 2016, στους δύο πρώτους και πιο σημαντικούς αγώνες της Εθνικής, καθώς και στις υπόλοιπες αναμετρήσεις.

Όποιος επιθυμεί να λάβει μέρος στην κλήρωση, που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, θα πρέπει να επισκεφθεί έως τις 20 Ιουλίου το www.nova.gr/pronomia προκειμένου να δηλώσει συμμετοχή. Στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Ιουλίου, δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι ενεργοί συνδρομητές Forthnet ή Nova. Εκτός από το πλούσιο τηλεοπτικό περιεχόμενο που απολαμβάνουν μέσα από τα κανάλια της Nova, οι συνδρομητές Forthnet ή Nova, έχουν επίσης την ευκαιρία να συμμετάσχουν, κάθε μήνα, σε μεγάλες κληρώσεις για μοναδικά ταξίδια, εισιτήρια αθλητικών και πολιτιστικών θεαμάτων, προϊόντα τεχνολογίας και πολλά ακόμα πλούσια δώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα