Δείτε τα badges του Foursquare στο Swarm!

Update που θα σας θυμίσει… τα παλιά στο Swarm με την εφαρμογή να περιλαμβάνει πλέον και τα badges του Foursquare! Πού είναι κρυμμένα και πώς θα τα δείτε;


Πριν από μερικά χρόνια, οι λειτουργίες του Swarm περιλαμβάνονταν στο Foursquare το οποίο λειτουργούσε σαν μία εφαρμογή. Με τη διάσπασή του βέβαια, χάθηκαν και αρκετά στοιχεία που είχαν λατρέψει οι χρήστες, μεταξύ των οποίων και τα badges, παράσημα που κέρδιζε κάποιος ανάλογα με τις ενέργειες και τα check in του.

Με τις δημοφιλέστερες λειτουργίες του παλιού, καλού Foursquare να επιστρέφουν όμως στο Swarm, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να γίνει το ίδιο και με τα ξεχασμένα badges!


Σε περίπτωση που είστε παλιός χρήστης της εφαρμογής, από τον καιρό του ενιαίου Foursquare λοιπόν, μπείτε στο προφίλ σας και πηγαίνετε στο εικονίδιο με το διαμάντι (τρίτο κατά σειρά) που τιτλοφορείται Your Games. Εκεί, στο μενού, διαλέξτε τη δεύτερη (τη μεσαία) επιλογή και σύρετε την οθόνη προς τα κάτω. Όταν φτάσετε στον πάτο, επιμείνετε. Αρχικά, η σελίδα θα φαίνεται πως δεν πάει πιο κάτω, όμως μετά από δύο-τρεις προσπάθειες, εν τέλει θα κυλήσει και θα σας αποκαλύψει μια κλειστή πόρτα. Ανοίξτε τη και θα βρεθείτε στο Memory Lane, εκεί που σας περιμένουν «σκονισμένα» όλα εκείνα τα badges που είχατε κερδίσει στο Foursquare!


Επί του παρόντος βέβαια δεν μπορείτε να τα κάνετε κάτι, όμως για να είναι εκεί, επιτέλους, πάει να πει ότι όλο και κάποιο ρόλο θα εξυπηρετούν. Ποιος ακριβώς είναι αυτός και τι έχουν κατά νου οι άνθρωποι του Swarm, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε. Η λογική λέει όμως πως σύντομα θα μάθουμε. Μέχρι τότε, εσείς μπορείτε να επισκέπτεστε απλώς το Memory Lane και να αναπολείτε τακτικά τον παλιό, καλό καιρό…

Keywords
Τυχαία Θέματα