Απονομή πιστοποιητικών από την Peoplecert

Απονομή πιστοποιητικών σε 146 επαγγελματίες εκτιμητές από την PEOPLECERT στη Γενική συνέλευση του Συλλόγου Εκτιμητών Ελλάδος.


146 επαγγελματίες εκτιμητές – 143 μέλη του Συλλόγου Εκτιμητών Ελλάδος (ΣΕΚΕ) και 3 του Σώματος Ορκωτών Εκτιμητών (ΣΟΕ) έλαβαν πιστοποιητικά PEOPLECERT Expert Property

Valuer (Εκτιμητής Ακίνητης Περιουσίας), μαζί με την επίσημη αναγνώριση Recognized European Valuer (REV) της TEGoVa (The European Group of Valuers’ Associations), σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του ΣΕΚΕ, το Σάββατο 30 Ιουνίου στο ξενοδοχείο Hilton.


Το σχήμα πιστοποίησης PEOPLECERT Expert Property Valuer αναπτύχθηκε από εξειδικευμένη τεχνική επιτροπή της PEOPLECERT, σύμφωνα με τις διαδικασίες του διεθνούς προτύπου ISO/IEC 17024, πληροί τις απαιτήσεις της TEGoVa και ακολουθεί τις εθνικές και διεθνείς πρακτικές εκτιμήσεων ακίνητης περιουσίας. Στην επιτροπή συμμετείχαν εμπειρογνώμονες του ΣΟΕ, του ΣΕΚΕ και του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.


Η πιστοποίηση της PEOPLECERT παρέχει διεθνή αναγνώριση για τους επαγγελματίες που διεξάγουν εκτιμήσεις (αξίας) ακινήτων, αποτελώντας προϋπόθεση για την απόκτηση του τίτλου Recognized European Valuers (REV) στην Ελλάδα που χορηγούν στα μέλη τους το ΣΟΕ και ο ΣΕΚΕ στο πλαίσιο συμφωνιών που έχουν υπογράψει με την TEGoVA.


Keywords
Τυχαία Θέματα