devolo: Αυτές τις γιορτές, το Internet θα είναι χωρίς διακοπές για τέλειο gaming

Η devolo, η εταιρεία που έχει συνδέσει το όνομά της, τα τελευταία 15 χρόνια, με το απρόσκοπτο και γρήγορο Internet, για μία ακόμη φορά έρχεται να αποτελέσει τον προστάτη των απανταχού gamers, που επιθυμούν να απολαμβάνουν τα online παιχνίδια χωρίς διακοπές ή καθυστερήσεις.

Online games, δηλαδή Internet, δηλαδή διασκέδαση

To online

gaming αποτελεί πλέον, τον καθημερινό τρόπο ψυχαγωγίας για εκατομμύρια λάτρεις του, οι οποίοι επιθυμούν να παίζουν με πραγματικούς αντιπάλους χωρίς να χρειάζεται να βρίσκονται στον ίδιο χώρο. Μία ολόκληρη κουλτούρα παιχνιδιών διαμορφώνεται για τις νέες γενιές μέσα από εφαρμογές στρατηγικής, προσομοιώσεων, ακόμη και τυχερών παιχνιδιών ή online bet gaming, συμβάλλοντας συνολικά στην ανάπτυξη μιας αγοράς τεχνολογίας αλλά και ενός πεδίου ενδιαφέροντος από παίκτες, παγκοσμίων διαστάσεων. Όλα όμως στηρίζονται στη σύνδεση Internet. Αυτό που κάποτε στηριζόταν στις δυνατότητες του υπολογιστή, έχει μεταφερθεί στις δυνατότητες του διαδικτύου αλλά και των υπηρεσιών που το υποστηρίζουν. Τα προβλήματα σύνδεσης και απρόσκοπτης λειτουργίας του, αποτελούν το νούμερο ένα κίνδυνο για τη διασκέδαση μας. Όσο κι αν θεωρούμε ότι η τεχνολογία έχει κάνει άλματα, δεν είναι λίγες οι φορές όπου η υπερφόρτωση της σύνδεσης λόγω πολλαπλών χρήσεων στο σπίτι, μας έχει στερήσει το WiFi και τη ψυχαγωγία μας.

Η devolo προστατεύει από καθυστερήσεις ή διακοπές σύνδεσης

Aν αναλογιστείτε ότι χρειάζεστε ισχυρό σήμα Internet την ώρα που πρέπει να περάσετε μια σημαντική online “πίστα”, ενώ δεν είστε οι μόνοι στο σπίτι που χρησιμοποιείτε το WiFi, τότε θα πρέπει να είστε σίγουροι για τη σύνδεση σας μέσω του WiFi. Η devolo με τις λύσεις της αποτελεί τον «προστάτη» των απανταχού gamers. Μάλλον θα πρέπει να ξεχάσετε το μεγάλο χρόνο φόρτωσης για patches και updates, τις καθυστερήσεις, τις συχνές αποσυνδέσεις και τα άλλα προβλήματα του δικτύου που ανέτρεπαν τα σχέδιά σας και το συναρπαστικό gaming που επιζητούσατε, γιατί οι devolo adapters έρχονται για να λύσουν αυτόν ακριβώς τον προβληματισμό. Ιδανικός «συνεργάτης» στην επιτυχία είναι το devolo dLAN 1200+ WiFi ac.

Ο dLAN® 1200+ WiFi ac διαθέτει δύο θύρες Gigabit LAN. Έτσι, μπορούν να συνδεθούν άμεσα με τον προσαρμογέα δύο δικτυακές συσκευές, όπως για παράδειγμα, μία Smart TV και μία κονσόλα παιχνιδιών. Ο devolo dLAN® 1200+ WiFi ac συνδυάζει τις ταχύτερες τεχνολογίες μετάδοσης για το οικιακό δίκτυο, μέσω ασύρματης σύνδεσης στα 1,2 Gbit/s. Το κορυφαίο μοντέλο είναι ιδανικό για όλες τις συνδέσεις υψηλής ταχύτητας στο Internet με VDSL ή για καλωδιακή τεχνολογία: Η ταχύτητα της ευρυζωνικής μετάδοσης είναι διαθέσιμη σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού και το streaming περιεχομένου βίντεο 4K δεν αποτελεί πλέον πρόβλημα. Η βάση της γρήγορης και σταθερής οικιακής δικτύωσης είναι η τεχνολογία devolo range+ με MIMO (Multiple In Multiple Out), η οποία χρησιμοποιεί ταυτόχρονα και τους τρεις αγωγούς τροφοδοσίας (φάση, ουδέτερο και γείωση), για τη μετάδοση των δεδομένων, στην περιοχή του Gigabit. Ο dLAN® 1200+ WiFi ac μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο στην εφαρμογή ενός ανεξάρτητου ασύρματου οικιακού δικτύου, όσο και στην επέκταση ενός υπάρχοντος, αφού πραγματοποιείται κυριολεκτικά με το πάτημα ενός κουμπιού. Με τη λειτουργία WPS-Clone, ο dLAN® 1200+ WiFi ac αναλαμβάνει τα δεδομένα του υπάρχοντος ασύρματου δικτύου και έτσι δημιουργείται άμεσα ένα πλήρως λειτουργικό ασύρματο hot spot σε κάθε διαθέσιμη πρίζα ρεύματος μέσα στο σπίτι, ενώ έχει και ενσωματωμένο αντιπαρασιτικό φίλτρο δικτύου που βελτιστοποιεί τη μετάδοση δεδομένων.

Τιμές και διαθεσιμότητα

Ο devolo dLAN® 1200+ WiFi ac είναι πλήρως συμβατός με τον προσαρμογέα dLAN® 550+, καθώς και όλους τους προσαρμογείς που συμμορφώνονται με το πρότυπο HomePlug AV. Η ασύρματη μετάδοση είναι συμβατή προς τα επάνω μέχρι και το WiFi n. Το Starter Kit διατίθεται μαζί με έναν προσαρμογέα dLAN® 1200+ στα 189,90 euro (προτεινόμενη λιανική). Επιπλέον, διατίθεται και μεμονωμένα ο dLAN® 1200+ WiFi ac για την επέκταση του υπάρχοντος οικιακού δικτύου dLAN® Powerline. Η τιμή του μεμονωμένου προσαρμογέα ανέρχεται στα 129,90 euro (προτεινόμενη λιανική).

Η devolo παρέχει εγγύηση κατασκευαστή 3 ετών σε όλα τα προϊόντα.

Keywords
Τυχαία Θέματα