VMware Forum 2012

Το VMware Forum, το οποίο θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα λάβει χώρα στις 20 Νοεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.


Η εκδήλωση, η οποία θα διαρκέσει μία ημέρα, συγκεντρώνει εμπειρογνώμονες του virtualization, πρωτοπόρους στο cloud computing,

αναλυτές του κλάδου και εκατοντάδες επαγγελματίες του IT οι οποίοι θα αναλύσουν το «πλεονεκτήματα του cloud για τη σύγχρονη επιχείρηση». Ομιλητής εκ μέρους της EMC θα είναι ο Inigo Olcoz, vSpecialist MEDI, και εκ μέρους της Infinitum ο Γιώργος Θεοτόκης, Technical Director.


Οι συμμετέχοντες στο VMware Forum 2012 θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το πως η VMware, ο παγκόσμιος ηγέτης λογισμικού για λύσεις virtualization, μαζί με τους συνεργάτες της, προσφέρει υποδομές cloud. Επιπλέον, η εκδήλωση θα καλύψει σημαντικά ζητήματα, όπως την αντιμετώπιση της περίπλοκης φύσης του IT, τη βελτίωση της ασφάλειας και τη γρήγορη δημιουργία, ανάπτυξη και λειτουργία εφαρμογών για ολόκληρη την επιχείρηση.


Το cloud computing υπόσχεται να μεταμορφώσει τον τρόπο με τον οποίο καταναλώνουμε τους πόρους του IT. Η EMC, με τη συμμετοχή της σε αυτή τη κορυφαία εκδήλωση στοχεύει στην ενημέρωση σχετικά με το πως το περιβάλλον του IT μπορεί να ανταποκριθεί στις αυξανόμενες ανάγκες της κάθε επιχείρησης, είτε πρόκειται για μικρή, μεσαία ή μεγάλη καθώς και να βοηθήσει στην ανάπτυξη και τη μεταμόρφωση της επιχείρησης για την «Εποχή του Cloud».


Keywords
Τυχαία Θέματα