To νέο STORM Championship από την Bandai

Το νέο Ninja Storm αποκτά το πρώτο του τουρνουά για gamers από τη Bandai Namco.

Η Bandai Namco ανακοίνωσε την πρώτη σεζόν για το STORM Championship, ενός τουρνουά που θα αναδείξει το NARUTO SHIPPUDEN: Ultimate Ninja

STORM 4 στην ανταγωνιστική σκηνή των fighting παιχνιδιών.

Έχοντας δημιουργηθεί από την Ιαπωνική εταιρία development, CyberConnect2, έχει χαρακτηριστεί από τους fans ως η πιο συναρπαστική εμπειρία NARUTO σχετικά με το gameplay και τα γραφικά. Από τις 5 Φεβρουαρίου του 2016 και το επίσημο release του, έχει απασχολήσει πάνω από 1 εκατομμύριο gamers.

«Τα τελευταία χρόνια παρακολουθούμε την ανάπτυξη του STORM community σε Ευρώπη, Μέση ανατολή, Αφρική και Ασία καθώς και το αυξημένο ενδιαφέρον γύρω από τον ανταγωνισμό. Τον χρόνο που πέρασε, παρουσιάσαμε το STORM-LEAGUE, μια πλατφόρμα για να υποστήριξη αυτή τη δραστηριότητα. Φέτος, πάμε ακόμα παραπέρα διοργανώνοντας την πρώτη σεζόν του STORM Championship μέσα από το STORM-LEAGUE. Η πρώτη αυτή σεζόν θα έχει ως έπαθλα 15.000€ και ξεκινάει αυτή την εβδομάδα! Ετοιμαστείτε για επικές μάχες και τα λέμε στα τελικά που θα γίνουν στα ESL Studio της Κολωνίας», δηλώνει o Benoit Scappazzoni, Product Manager for BANDAI NAMCO Entertainment Europe.

Στο season 1 του πρωταθλήματος θα δούμε τους 16 καλύτερους παίκτες από τα region που αναφέρθηκαν παραπάνω. Μέσω της συνεργασίας με το ESL το πρωτάθλημα θα έχετε την ευκαιρία να το παρακολουθήσετε live από τα twitch.tv/ESL & twitch.tv/bandainamcoeurope!

Keywords
Τυχαία Θέματα