Sugar, τo top προϊόν CRM της χρονιάς

Το Sugar αναδείχθηκε ως το κορυφαίο προϊόν CRM της χρονιάς στα Network Computing Awards 2015. Η εταιρεία SugarCRM δίνει την ευκαιρία στις εταιρείες για ποιοτικές πελατειακές σχέσεις στην αγορά.

Η εταιρεία SugarCRM, που δίνει την δυνατότητα στις επιχειρήσεις

να δημιουργήσουν εξαιρετικές πελατειακές σχέσεις στην αγορά, ανακοίνωσε ότι, το προϊόν Sugar διακρίθηκε ως το καλύτερο προϊόν CRM της χρονιάς στα Network Computing Awards 2015.
Κατά την τελετή απονομής των βραβείων, που πραγματοποιήθηκε στο Hotel Russell στο Λονδίνο την Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015, το προϊόν Sugar, αναδείχθηκε νικητής στην ανταγωνιστική κατηγορία λύσης CRM, στην οποία η Salesforce και η Workbooks ήταν επίσης υποψήφιες.
Ο Larry Augustin, CEO της SugarCRM, σχολιάζει: “Η βράβευση για το καλύτερο προϊόν CRM της χρονιάς αποτελεί μία τεράστια τιμή για εμάς. Ειδικά επειδή, στα Network Computing Awards η απόφαση λαμβάνεται από τους ανθρώπους που έχουν μεγαλύτερη σημασία για εμάς: τους πελάτες μας. Το βραβείο σηματοδοτεί την περαιτέρω αναγνώριση της σκληρής μας δουλειάς και διασφαλίζει ότι η δική μας λύση CRM, εξακολουθεί να είναι καινοτόμος, ευέλικτη και οικονομικά προσιτή στους πελάτες μας.”

Keywords
Τυχαία Θέματα