Sandberg Commander Gaming Chair

Ένα αγωνιστικό κάθισμα για όσους παίρνουν το gaming – αλλά και την υγεία τους- στα σοβαρά, έρχεται από την Sandberg.

Δεν χρειάζεται να ασχολείται κάποιος επαγγελματικά με τα eSports για να ξοδεύει ώρες ατελείωτες ώρες από το PC του, απολαμβάνοντας το αγαπημένο του παιχνίδι. Για κάθε gamer (και όχι μόνο) που σέβεται τη μέση του, λοιπόν, η Sandberg προτείνει το δικό της… θρόνο. Σχεδιασμένη με επιθετικές, αγωνιστικές γραμμές, η gaming πολυθρόνα γραφείου της Sandberg είναι κατασκευασμένη από γυαλιστερό δέρμα PU. Η μέση και ο αυχένας σας θα σας ευγνωμονούν έπειτα από κάθε πολύωρο ξενύχτι μπροστά

από το monitor του υπολογιστή σας, καθώς η χαρισματική καρέκλα διαθέτει αποσπώμενο ανατομικό μαξιλαράκι τόσο για την πλάτη όσο και για το κεφάλι. Διαθέσιμες είναι όλες οι δυνατές επιλογές ρύθμισης, προκειμένου να κλειδώσετε την καρέκλα στην ιδανική θέση για το σώμα σας. Η στιβαρή της βάση περιστρέφεται κατά 360 μοίρες, ενώ τα πέντε ροδάκια της σέβονται το πάτωμά σας, επιτρέποντας στην πολυθρόνα να κυλάει με αέρινο στυλ!

Το ύψος της θέσης σας ρυθμίζεται εύκολα με αμορτισέρ αερίου (80mm class 4 μπουκάλα), με αντίστοιχη ρύθμιση να μπορεί να εφαρμοστεί και στα υποβραχιόνια που αναλαμβάνουν να ξεκουράσουν τα χέρια σας όσο φορτώνει ο αγαπημένος σας τίτλος. Στα διαλείμματα τραβήξτε χειρόφρενο ή απλά τον δεξί μοχλό δίπλα από το κάθισμα και γείρετε την πλάτη του καθίσματος προς τα πίσω, για χαλάρωση άνευ προηγουμένου! Στην ίδια απολαυστική θέση μπορείτε να δείτε με άνεση μια ολόκληρη ταινία, χωρίς να στριφογυρίζετε πιασμένος σε μια μη αναπαυτική καρέκλα.

Η εργονομία του εν λόγω gaming «θρόνου» ξεπερνά κατά πολύ αρκετές ακριβές καρέκλες γραφείου, γεγονός που την καθιστά εξαιρετική επιλογή όχι μόνο για πολύωρο παιχνίδι αλλά, προφανώς, και για όσους ξοδεύουν την περισσότερη ώρα της δουλειάς τους μπροστά από μια οθόνη. Η Sandberg Commander Gaming Chair, σίγουρα, δεν είναι φτιαγμένη για λογιστές, μπορεί ωστόσο να ξεκουράσει, ακόμα και αυτούς!

Ως μέλος της οικογένειας επαγγελματικών αξεσουάρ «Esports Equipment» της εκ Δανίας ορμώμενης εταιρείας, το προϊόν συνοδεύεται από εγγύηση 5 ετών, ενδεικτική της ανθεκτικής στο χρόνο κατασκευής του. Τέλος, αν συγκαταλέγεστε στα… «μεγαθήρια» του gaming, να σας καθησυχάσουμε ενημερώνοντας πως η Sandberg Commander Gaming Chair αντέχει μέχρι και 150 κιλά βάρος!

Περισσότερες πληροφορίες: https://www.sandberg.it/el-gr/product/Commander-Gaming-Chair

Keywords
Τυχαία Θέματα