Samsung Set top box free IPTV

Η Samsung Electronics παρουσίασε στην IFA 2012 την πρώτη σε ολόκληρο τον κόσμο ‘set-top box free’ IPTV υπηρεσία.


Η Samsung Electronics Co. παρουσίασε στην στο πλαίσιο της έκθεσης IFA 2012, την κορυφαία πλατφόρμα περιεχομένου

για τους κατόχους Smart TV στην Ευρώπη – που προσφέρει επιλογές προβολής video-on-demand (VOD), ταινίες, σπορ και εκπομπές lifestyle, που καλύπτουν τις απαιτήσεις όλων των καταναλωτών.


Επιβεβαιώνοντας τις σημαντικές συνεργασίες που συνάπτει με τους μεγαλύτερους Ευρωπαίους παρόχους τηλεπικοινωνιών και καλωδιακής τηλεόρασης, η Samsung προσφέρει στους καταναλωτέςπρόσβαση σε μια μεγάλη γκάμα μοναδικών εφαρμογών τηλεοπτικού περιεχομένου και Video on Demand. Πρόσφατα συνεργάστηκε με τη FranceTV για τη δημιουργία περιεχομένου σε μορφή catch-up και VOD για την πλατφόρμα SmartReplay της Samsung στη Γαλλία, καθώς και τον τηλεπικοινωνιακό πάροχο Elion της Εσθονίας για τη δημιουργία εφαρμογής που θα παρέχει υπηρεσίες IPTV, και Video on Demand, χωρίς να απαιτείται εξοπλισμός -set-top box.


Η καινούρια αυτή εφαρμογή, που έγινε γνωστή ως η πρώτη “set-top box free” IPTV υπηρεσία παρουσιάστηκε σε έκδοση beta στο περίπτερο της Samsung κατά τη διάρκεια της έκθεσης IFA 2012. Επιπλέον, στη Μεγάλη Βρετανία η Samsung είναι η μόνη Smart TV που διαθέτει το ITV Player, την υπηρεσία catch up TVπου παρέχει πρόσβαση στα προγράμματα που μεταδίδουν τα κανάλια του ITV.


Η Samsung έχει δημιουργήσει μια μεγάλη γκάμα Smart TV εφαρμογών για τους λάτρεις των σπορ που θέλουν να είναι πάντα ενημερωμένοι με τις νεότερες αθλητικές ειδήσεις και στατιστικές. Σε ολόκληρη την Ευρώπη, η εφαρμογή Football παρέχει πλήρη κάλυψη σε περισσότερες από 40 ποδοσφαιρικές κατηγορίες. Με διαρκείς ενημερώσεις παρέχει στους φιλάθλους όλες τις ειδήσεις, ζωντανές αναμεταδόσεις και στατιστικές μαζί με στιγμιότυπα σε video, δημιουργώντας μια πραγματικά εθιστική τηλεοπτική εμπειρία στα Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά και Ισπανικά.


Στην Ελλάδα η εφαρμογή Novasports.gr για τη Smart TV προσφέρει ενημέρωση με video και νέα από τον χώρο του αθλητισμού Στην Ολλανδία, το Eredivise Live προβάλει τους αγώνες της Premiere League σε T-VOD, ενώ το NOS Sports αναμεταδίδει ζωντανά και on-demand τα Euro 2012, Tour de France, Ολυμπιακούς Αγώνες και UEFA Champions league, χωρίς συνδρομή. Στην Ισπανία, το LigaBBVA προβάλει τους αγώνες του ισπανικού πρωταθλήματος ενώ επίσης παρέχει μια εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα με την οποία οι χρήστες μπορούν να επιλέγουν το περιεχόμενο που βλέπουν χρησιμοποιώντας ένα smartphone.


Στον χώρο της ενημέρωσης ο ΣΚΑΙ και η Samsung παρουσίασαν το 2011 την πρώτη εφαρμογή catch up tv στην Ελλάδα προσφέροντας στους Ελληνες καταναλωτές πρόσβαση σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές παραγωγές του ΣΚΑΙ. Για τους φανατικούς των φιλμ, η Ισπανική εφαρμογή Filmin παρέχει στους πελά

Keywords
Αναζητήσεις
smart iptv samsung
Τυχαία Θέματα