Χέρι-χέρι το Pockee με το «My market»

To Pockee, mobile εφαρμογή επιστροφής μετρητών για ψώνια σε σουπερ μάρκετ, καλωσορίζει την αλυσίδα My market και τις συναλλαγές μέσω QR code.

Το πρώτο και μοναδικό application επιστροφής μετρητών για ψώνια σε super market,

ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την αλυσίδα καταστημάτων My market.

Η 100% ελληνική αλυσίδα καταστημάτων My market, με 62 σημεία λιανικής, αποδεικνύοντας έμπρακτα τόσο τη στήριξη της σε νέες επιχειρηματικές ιδέες, όσο και την επένδυση της σε καινοτόμες υπηρεσίες, με την έναρξη της συνεργασίας της με το Pockee εισάγει και ένα μοναδικό χαρακτηριστικό για τους καταναλωτές!

Πιο συγκεκριμένα, όσοι ψωνίσουν από ένα κατάστημα My market και εξαργυρώσουν τα κουπόνια τους μέσω του Pockee, θα μπορούν να σκανάρουν αυτόματα το QR code που βρίσκεται στην απόδειξη ειδικά για το σκοπό αυτό, και να κάνουν checkout με ένα κλικ!

Η ξεχωριστή αυτή λειτουργία, απλοποιεί περαιτέρω τη χρήση του Pockee, καθώς η χρήση της εφαρμογής γίνεται πιο εύκολη και απλή από ποτέ. Σε κάθε περίπτωση, τα οφέλη για τους καταναλωτές, είναι πάρα πολλά, αφού πλέον βρίσκουν όλα τα κουπόνια συγκεντρωμένα σε ένα σημείο, χωρίς την ανάγκη να τα εκτυπώσουν – το μόνο που χρειάζονται είναι το Pockee και το κινητό τους τηλέφωνο! Σχεδιασμένο εξ’ ολοκλήρου από ελληνική ομάδα το Pockee έχει εντάξει στο δίκτυο του σε διάστημα μόλις 9 μηνών 45 brands, προσφέροντας σε πραγματικό χρόνο περισσότερα από 200 κουπόνια σε 50.000 χρήστες.

Keywords
Τυχαία Θέματα