Netwix.gr: H αχτύπητη πεντάδα του «Big Talk» επιστρέφει

Το χιουμοριστικό talk show “Big Talk” επέστρεψε στο Netwix.gr, το κορυφαίο ελληνικό νεανικό web κανάλι, με 100% πρωτότυπο περιεχόμενο, κάνοντας δυναμικό comeback με την 1η ever Facebook Live εκπομπή, η οποία «χτύπησε» κόκκινο στα social media.

Στην πρώτη live εκπομπή του “Big Talk”, που

πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Bob Theatre Festival, την προηγούμενη εβδομάδα, το αγαπημένο “Big Talk” παρεάκι μας, έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα… πήγε την κουβέντα σε άλλο επίπεδο και κέρδισε τις προτιμήσεις του κοινού. Αξίζει να σημειωθεί ότι εκπομπή ξεπέρασε τα 37.000 views, 3.700 reactions, comments και shares ενώ το reach του ξεπέρασε τους 100.000 χρήστες.

Ο πέντε αγαπητοί στο κοινό ηθοποιοί και comedians, Λάμπρος Φισφής, Ζήσης Ρούμπος, Δημήτρης Μακαλιάς, Γιάννης Σαρακατσάνης και Γιώργος Αγγελόπουλος, μίλησαν μέσω live αναμετάδοσης από τη Facebook σελίδα του Netwix.gr, για θέματα που «καίνε», διλήμματα που σε βάζουν σε σκέψεις, απόκρυφες αλήθειες και φιλοσοφικά ζητήματα μικρής σημασίας.

Η εκπομπή όμως είχε και διαδραστικό χαρακτήρα καθώς, καθ’ όλη τη διάρκεια, οι 5 comedians μετέδιδαν live τις προτάσεις και τις ιδέες του κοινού που βρισκόταν στο Bob Theatre Festival, αλλά και του κοινού που παρακολουθούσε live την εκπομπή και έστελνε σε πραγματικό χρόνο τα σχόλια και τις ερωτήσεις του.

Στο 1ο Facebook live του “Big Talk” η παρέα μεγάλωσε ακόμη περισσότερο με 2 special guests, την Ειρήνη Ψυχράμη που είχε ενεργό ρόλο στην εκπομπή διαβάζοντας τα σχόλια που έγραφε ο κόσμος LIVE κάτω από το video στο Facebook, καθώς και τη Μαίρη Συνατσάκη που έδωσε το δικό της ηχηρό «παρών», θέτοντας τις δικές της ερωτήσεις στην αντροπαρέα. Στη συνέχεια «ενσωματώθηκε» μαζί τους απαντώντας κι εκείνη σε ερωτήσεις του κόσμου.

Η εκπομπή ολοκληρώθηκε με αυτοσχεδιαστικά acts των παρουσιαστών, τα οποία έδωσαν μια επιπλέον χιουμοριστική «νότα», φρεσκάδα και ζωντάνια στη θεματολογία τους.

“Big Talk”: Όλα είναι ανοιχτά αρκεί το θέμα να ΜΗΝ είναι σοβαρό!

Keywords
Τυχαία Θέματα