Nέα διάσταση στους Εpson βιντεοπροβολείς

Βελτιώνοντας την καθηλωτική εμπειρία της μεγάλης οθόνης, η Epson προσθέτει τεχνολογία βελτίωσης 4Κ, υποστήριξη HDR και UHD Blu-ray σε τρεις νέους home cinema βιντεοπροβολείς.

Οι ενθουσιώδεις φίλοι του κινηματογράφου μπορούν να απολαύσουν εξαιρετική ποιότητα εικόνας στο σπίτι με τους βιντεοπροβολείς τελευταίας τεχνολογίας της Epson. Για την απόλυτη home cinema

εμπειρία, οι EH-TW7300, EH-TW9300, EH-TW9300W σχεδιάστηκαν για να προσφέρουν ενίσχυση 4Κ, υποστήριξη UHD Blu-ray και υποστήριξη υψηλής δυναμικής, μηχανική οπτική και μνήμη θέσης φακού.

Aυτοί οι συμβατοί με HDR βιντεοπροβολείς home cinema συνδυάζουν τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες εικόνας για να ζωντανεύουν τις ταινίες με επιπλέον λεπτομέρειες. Διαθέτουν τεχνολογία ενίσχυσης 4Κ για να προσφέρουν ένα νέο επίπεδο φινέτσας στην υφή και στην ανάλυση της οθόνης, είτε προβάλλουν φυσικό περιεχόμενο 4Κ ή ψηφιακά βελτιωμένο Full HD 1080p περιεχόμενο. Οι βιντεοπροβολείς είναι επίσης σχεδιασμένοι για να υποστηρίζουν το πιο ανεπτυγμένο περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένου του περιεχόμενου HDR and UHD Blu-ray. Το χαρακτηριστικό αυτό θα προσφέρει βέλτιστη οπτική εμπειρία στους χρήστες με μεγαλύτερο βάθος, περισσότερες λεπτομέρειες και φυσικά, ωστόσο, έντονα χρώματα. Στην ουσία, η ευρεία γκάμα των χρωμάτων τους καλύπτει ολόκληρα τα χρωματικά φάσματα sRGB and DCI.

Οι τρεις αυτοί βιντεοπροβολείς αποδίδουν απίστευτη ανάλυση, ευκρίνεια και σκουρότερα μαύρα χρώματα λόγω μιας εξαιρετικά υψηλής αναλογίας κοντράστ έως και 1.000.000:1 ((EH-TW9300/ EH-TW9300W) και του γυάλινου φακού 16 κομματιών. Τα χρώματα είναι επίσης πλούσια και ζωντανά καθώς τα 3LCD panels της Epson παρέχουν εξίσου υψηλή απόδοση λευκού και έγχρωμου φωτισμού 2.300 (EH-TW7300) έως 2.500 lumen (EH-TW9300/ EH-TW9300W). Επιπλέον, η παρεμβολή καρέ και η βελτίωση εικόνας βοηθούν στη δημιουργία ευκρινών, απαλών εικόνων που ρέουν.

Με τη συντήρηση στο χαμηλότερο δυνατό βαθμό, η απίστευτα μακρά διάρκεια ζωής της λάμπας σημαίνει ότι ο χρήστης μπορεί να βλέπει μια ταινία κάθε μέρα στη μεγάλη οθόνη για τα επόμενα επτά χρόνια . Η εγκατάσταση είναι επίσης απλή και ακριβής χάρη στο μηχανοκίνητο φακό, συμπεριλαμβανομένου ενισχυμένου 2.1x οπτικού ζουμ, ενισχυμένης εστίασης και μιας νέας ενισχυμένης μετατόπισης φακού (κατακόρυφη:±96.3%, οριζόντια: ±47.1%). Επίσης, αποφεύγετε το άγχος της αλλαγής μεταξύ των διαφορετικών διαστάσεων οθόνης, καθώς οι βιντεοπροβολείς μπορούν να αποθηκεύουν μέχρι και δέκα διαφορετικές μνήμες θέσεων φακού, κάνοντας εύκολη την παρακολούθηση μιας ταινίας έτσι όπως θα ήθελε ο σκηνοθέτης.

Με τον ασύρματο βιντεοπροβολέα 4K HD EH-TW9300W θα προβάλλετε χωρίς κόπο περιεχόμενο ζωντανά από smartphone, κονσόλα παιχνιδιού, Blu-ray player και άλλα. Ο πομπός 4K WiHD κάνει δυνατή τη θέαση περιεχομένου 4K υψηλής ποιότητας σε WiHD χωρίς κανένα συμβιβασμό.

Η Η κα Έλενα Καπαρού Retail Channel Manager, Epson Ελλάδος, είπε: «Πιστεύουμε ότι οι πελάτες θα πρέπει να μπορούν να βιώνουν την καλύτερη κινηματογραφική εμπειρία στο σπίτι και έτσι είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε τους EH-TW7300, EH-TW9300 και EH-TW9300W. Οι τελευταίες τεχνολογίες που έχουν ενσωματωθεί σε αυτά τα μοντέλα, όπως η ενίσχυση 4Κ και η υποστήριξη UHD Blu-ray και HDR, σηματοδοτούν μια σημαντική βελτίωση στην ποιότητα εικόνας και πραγματικά θα βελτιώσουν τη συνολική εμπειρία του χρήστη. Αλλά το σπουδαίο είναι ότι είναι επίσης εύχρηστοι, με μηχανοκίνητο φακό και μνήμη θέσης φακού, κάνοντας καθετί, από την εγκατάσταση μέχρι την καθημερινή χρήση, απλό και εύκολο».

Οι EH-TW7300, EH-TW9300, EH-TW9300W θα είναι διαθέσιμοι από τον Σεπτέμβρη του 2016, στην τιμή των €2.599,00, €3.299,00 και €3.699,00 αντίστοιχα.

Keywords
Τυχαία Θέματα