MLS iQTalk Silk

Με εκπληκτικό design, ιδανικό μέγεθος για όλες τις MLS τεχνολογίες, μεταξένια υφή και βάρος μόλις 105 γραμμάρια, είναι πλέον διαθέσιμο το MLS iQTalk Silk.


Διπύρηνος επεξεργαστής, 4GB εσωτερική μνήμη, 3,5’’ οθόνη IPS LCD,

συνδεσιμότητα 3G HSPA+ για απίστευτα γρήγορο σερφάρισμα, κάμερα 3.2ΜΡ και μπροστινή κάμερα για βιντεοκλήσεις, ενσωματωμένο πλοηγό MLS Destinator Talk&Drive με βάση στήριξης και φορτιστή αυτοκινήτου, σε λειτουργικό σύστημα Android 4.2.


Η μπαταρία διαρκεί 3 ημέρες με κανονική χρήση του τηλεφώνου και 2 ημέρες με βαριά χρήση!! Ξεχάστε τον φορτιστή στο συρτάρι!


Επιπλέον,
Παίρνει τηλέφωνο με τη φωνή σου χωρίς να χρειαστεί να ψάξεις στον κατάλογο επαφών, σε όποια γλώσσα και να τις έχεις περάσει…
Γράφει μήνυμα και το στέλνει με τη φωνή σου, χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιείς δάκτυλα ή να κοιτάς την οθόνη, με το καλύτερο σύστημα αναγνώρισης ελληνικών της MLS…
Στέλνει mail και κάνει και status updates με το Talk&Email και το Τalk&Post for Facebook.
Και τώρα ξεκλειδώνει μόνο με τη φωνή σου αποθηκεύοντας τη φωνητική εντολή ασφαλείας που επιθυμείς και προφέροντας την κάθε φορά που θέλεις να ξεκλειδώσεις το MLSiQTalk Silk σου.


Όλα αυτά, γρήγορα. Εύκολα. Και μόνο με τη φωνή σου.


Το κινητό περιλαμβάνει δώρο το κορυφαίο σύστημα πλοήγησης MLS Destinator Talk&Drive καθώς και βάση στήριξης και φορτιστή αυτοκινήτου συνολικής αξίας 89€ ..για να μην χαθείτε ποτέ ξανά!


Γιατί τα πιο έξυπνα κινητά είναι Ελληνικά!


Επιπλέον το κινητό διαθέτει εξαιρετικά χαρακτηριστικά:
- Λειτουργικό Android 4.2
- Διπύρηνος επεξεργαστής 1GHz
- Κάμερα 3,2ΜΡ με flash & μπροστινή κάμερα
- Οθόνη αφής IPS LCD 3,5’’
- 4GB ROM // 512 RAM
- 3G HSPA+
- Βάρος 105 γρ.


Keywords
Τυχαία Θέματα