Legend of Zelda: Four Swords Anniversary στο DSiWARE

Στα πλαίσια των εορτασμών για την 25η Επέτειο The Legend of Zelda, η Nintendo προσφέρει δύο διαφορετικούς τρόπους να απολαύσετε οτιδήποτε έχει σχέση με Zelda.Το The Legend of Zelda: Skyward Sword
αντιπροσωπεύει μία από τις βαθύτερες και πλουσιότερες εμπειρίες που έχει δημιουργήσει ποτέ η Nintendo. Περισσότεροι από 100 εργαζόμενοι δούλευαν για πέντε χρόνια προκειμένου να δημιουργήσουν αυτή την επική ιστορία, που περιλαμβάνει μία νέα προσέγγιση στον τρόπο παιχνιδιού και περισσότερα από 100 λεπτά κινηματογραφικών σκηνών. Το παιχνίδι θα διαθέτει ένα boss challenge mode και, για παίκτες που χρειάζονται βοήθεια, προαιρετικά υποβοηθητικά video με οδηγίες. Μην χάσετε αυτή την επική εμπειρία όταν κυκλοφορήσει πανευρωπαϊκά για το Wii™ στις 18 Νοεμβρίου.
Για να μπείτε στο κλίμα του The Legend of Zelda: Skyward Sword, η Nintendo σας προσφέρει μία μοναδική ευκαιρία να ζήσετε για πρώτη φορά στο Nintendo DSi, Nintendo DSi XL ή το Nintendo 3DS™ σας μία κλασική περιπέτεια Zelda. Κάντε download και απολαύστε την κλασική επιτυχία του Game Boy Advance™, αυτή τη φορά με πρόσθετες, ολοκαίνουργιες περιοχές και επιλογή για να παίξετε σε single player, που δεν ήταν διαθέσιμα στην αρχική έκδοση, καθώς το The Legend of Zelda: Four Swords Anniversary Edition θα γίνει διαθέσιμο για δωρεάν download για περιορισμένο χρονικό διάστημα * μόνο στις 28 Σεπτεμβρίου στο Nintendo DSiWare.
Οι φίλοι του πρωτότυπου παιχνιδιού, αλλά και όσοι το παίξουν για πρώτη φορά, θα μπορούν να ζήσουν μία κλασική, 2D multiplayer περιπέτεια καθώς δύο έως τέσσερις παίκτες μπορούν να συνδεθούν ασύρματα με τα Nintendo DSi, Nintendo DSi XL ή Nintendo 3DS και να συνεργαστούν για να σώσουν την Πριγκίπισσα Zelda, μετά την διχοτόμηση του Link στα τέσσερα με τη βοήθεια του Four Sword. Εσείς και μέχρι τρεις από τους φίλους σας θα φοράτε ένα διαφορετικό χρώμα χιτώνα ο καθένας, αναλαμβάνοντας το ρόλο του Link. Βεβαιωθείτε ότι δουλεύετε μαζί καθώς ανακαλύπτετε και παίζετε σε τέσσερις θεματικές περιοχές, λύνεται πολυάριθμους γρίφους και κατατροπώνετε τρομερούς εχθρούς. Προσέξτε να μαζεύετε περισσότερα Rupees από τους φίλους σας, αν θέλετε να είστε ο τελικός νικητής σε κάθε θεματική περιοχή.
Ωστόσο, αντίθετα με την αρχική έκδοση για το Game Boy Advance, τώρα μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι με έναν ολοκαίνουριο τρόπο μόνος σας. Όταν παίζεται χωρίς συμπαίκτες, δεν θα είστε ολομόναχος, καθώς ένας επιπλέον Link θα εμφανίζεται στο πλευρό αυτού που ελέγχετε για να σας βοηθήσει στην περιπέτειά σας. Επιπλέον, μπορείτε να χειριστείτε αυτόνομα τον κάθε Link, επιλέγοντας αυτόν που θέλετε με τα κουμπιά L και R.
Ακόμα, υπάρχουν 2 αποκλειστικές περιοχές για να παίξετε, η κάθε μία με τρία ολοκαίνουρια επίπεδα που έχουν φτιαχτεί αποκλειστικά για τη συγκεκριμένη έκδοση του παιχνιδιού. Ολοκληρώνοντας τις νέες περιοχές, κάθε Link θα μπορεί να ξεκλειδώσει επιπλέον ειδικές ικανότητες. Φίλοι της σειράς θα αναγνωρίσουν το Hurricane Spin και το Master Sw
Keywords
Τυχαία Θέματα