LG:Ψηφιακή σήμανση στην Pink Woman

Το γρήγορα αναπτυσσόμενο fashion brand με 66 κατάστηματα σε όλη την Ελλάδα επέλεξε ολοκληρωμένες λύσεις ψηφιακής σήμανσης LG για τα νέα καταστήματα της εταιρείας στην Γλυφάδα και στο Ηράκλειο.

Το τμήμα Business Solutions της LG Electronics

Hellas (LG) εγκαινίασε τη συνεργασία του με την ελληνική εταιρία γυναικείων ενδυμάτων ‘Pink Woman’, σχετικά με την προμήθεια και εγκατάσταση ολοκληρωμένων λύσεων digital signage για την ψηφιακή σήμανση των καταστημάτων της εταιρείας, μεταξύ των οποίων και το νέο, μεγάλο flagship κατάστημά της στη Γλυφάδα.
Στους χώρους του καταστήματος εγκαταστάθηκαν εντυπωσιακά video walls με οθόνες της σειράς LG LV35A, αλλά και οι προηγμένοι digital signage Media Players MP500, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες της εταιρείας για δυναμική ψηφιακή προβολή και ενημέρωση του κοινού σχετικά με τις τελευταίες τάσεις στη μόδα και τις νέες καμπάνιες.

Το νέο τριώροφο κατάστημα της εταιρείας στη Γλυφάδα, που αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα της Ελλάδας, διαθέτει ιδιαίτερη διακόσμηση και αισθητική, δημιουργώντας ένα φιλόξενο και ευχάριστο περιβάλλον για μια ξεχωριστή εμπειρία shopping. Οι προηγμένες λειτουργίες των επαγγελματικών προϊόντων digital signage, η αξιοπιστία και η τεχνογνωσία της εταιρείας, αλλά και η αμεσότητα της ολοκλήρωσης του έργου, κατέστησαν την LG τον ιδανικό συνεργάτη για τη σήμανση του νέου καταστήματος της Γλυφάδας.

Η σειρά LG LV35A περιλαμβάνει επαγγελματικές οθόνες Video Wall τεχνολογίας LED Full HD (1920 x 1080), με πάνελ IPS και αναλογία διαστάσεων 16:9. Αποτελούν ιδανική επιλογή για εφαρμογές Video Wall μεγάλων διαστάσεων, για εντυπωσιακή προβολή διαφημιστικού και ενημερωτικού περιεχομένου, προσφέροντας εξαιρετικά καθαρές εικόνες ακόμα και κάτω από έντονο φυσικό ή τεχνητό φως.

Το εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο (bezel) πάχους μόλις 1,25 mm (bezel-to-bezel από 3,5 mm), προσφέρει σχεδόν ενιαία επιφάνεια προβολής, ενώ οι οθόνες διαθέτουν εργονομικό σχεδιασμό με μικρό πάχος, που επιτρέπει να γίνεται ακόμα πιο εύκολα η τοποθέτησή τους. Οι οθόνες LV35A διαθέτουν επιπλέον ειδικό λογισμικό εφαρμογών Video Wall SuperSign C, για μεγάλη ευελιξία, τόσο στην αρχική διαμόρφωση, όσο και στην καθημερινή διαχείριση, ενώ έχουν δυνατότητα προβολής περιεχομένου σε μορφή “portrait” ή “landscape”. Με αυξημένη αντοχή σε θερμοκρασία ή και υγρασία περιβάλλοντος, τα μοντέλα της σειράς LV35A διαθέτουν επίσης ειδική επίστρωση anti-glare που μειώνει τις αντανακλάσεις και προστατεύει από γδαρσίματα.

Οι επαγγελματικές οθόνες LV35A είναι εξοπλισμένες με την πλατφόρμα ψηφιακής σήμανσης LG SuperSign Elite-w lite, η οποία καθιστά δυνατή την εύκολη και γρήγορη δημιουργία και διαχείριση περιεχομένου, τον προγραμματισμό και τη διανομή του σε όλο το δίκτυο οθονών του καταστήματος, αλλά και μία πληθώρα προηγμένων λειτουργιών. Τέλος, τα Digital Signage Media Players LG MP500 συνδέονται εύκολα με τις οθόνες, ενώ διαθέτουν βελτιστοποιημένο λογισμικό για την αποτελεσματική διαχείριση δικτύου digital signage.

Η μεγάλη εμπειρία και οι πολυάριθμες επιτυχημένες συνεργασίες της LG ανά την Ελλάδα και στον τομέα της ψηφιακής σήμανσης στον χώρο του λιανεμπορίου, επιβεβαιώνουν την ηγετική της θέση και στις ολοκληρωμένες επαγγελματικές λύσεις digital signage. Η τεχνολογική υπεροχή των προϊόντων της, η αξιοπιστία και η τεχνογνωσία των έμπειρων συνεργατών της την καθιστούν έναν αξιόπιστο και σταθερό συνεργάτη για όλες τις επιχειρήσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα