LG Optimus 3D: Αναβάθμιση σε Android 2.3

Η βελτιστοποιημένη αναβάθμιση σε Android 2.3 Gingerbread για το LG Optimus 3D, περιλαμβάνει νέα και βελτιωμένα χαρακτηριστικά.

Η προσαρμοσμένη αναβάθμιση Gingerbread του

Optimus 3D από την LG, εκτός των πολλών βελτιώσεων της Google, όπως η βελτιστοποιημένη διαχείριση ισχύος, οι προηγμένες λειτουργίες αντιγραφής – επικόλλησης και το αισθητά καλύτερο περιβάλλον χρήσης (User Interface), περιλαμβάνει επίσης και μία σειρά προσθηκών της LG, όπως:


• Βελτιωμένη ταχύτητα HSPA+ μέσω ταχύτερης μεταφοράς πακέτων δεδομένων – Η πλοήγηση στο Internet και το streaming περιεχομένου σε πραγματικό χρόνο, γίνονται ομαλότερα και πιο ολοκληρωμένα, χάρη στις ταχύτητες έως 21Mbps HSDPA.
• Εμπλουτισμένη τρισδιάστατη εμπειρία με τον 3D Video Editor και την Προεπισκόπηση σε πλήρη οθόνη – Με την εφαρμογή 3D Video Editor, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να δημιουργούν και να επεξεργάζονται πιο εύκολα τρισδιάστατες και δισδιάστατες ταινίες στο Optimus 3D. Η οθόνη προεπισκόπησης έχει διευρυνθεί με τη χρήση ενός διαφανούς UI, επιτρέποντας στους χρήστες να καταγράφουν καλύτερης ποιότητας 3D περιεχόμενο.
• Βελτιωμένα Πολυμέσα με τη λειτουργία Σταθεροποίησης 2D Video και την Ταχύτερη Ενεργοποίηση του Άλμπουμ (φωτογραφίες & βίντεο) – Οι κάτοχοι του Optimus 3D, έχουν πλέον τη δυνατότητα να καταγράφουν υψηλής ποιότητας βίντεο σε 2D με τη λειτουργία της σταθεροποίησης, η οποία ήταν διαθέσιμη μόνο για τη λειτουργία 3D. Επιπλέον, ο χρόνος φόρτωσης της Gallery έχει μειωθεί δραστικά.


Η αναβάθμιση του Optimus 3D περιλαμβάνει πρόσθετα χαρακτηριστικά, όπως βελτιωμένη καταγραφή βίντεο και αναπαραγωγή αρχείων MP3 μεγαλύτερης διάρκειας. Η αναβάθμιση σε Android 2.3 Gingerbread είναι ήδη διαθέσιμη στην ελληνική αγορά.

Keywords
Τυχαία Θέματα