Huawei P9: Εορταστική προσφορά στα 399€!

Με μια εκπληκτική προσφορά αποχαιρετά η Huawei to 2016, προσφέροντας σε αρκετά καταστήματα τη «ναυαρχίδα» της, το διάσημο για την πίσω διπλή κάμερά του P9, σε τιμή 399€!

150€ φθηνότερα από την μέχρι πρόσφατη τιμή του (549€), το Huawei P9 αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία κατά την περίοδο των εορτών, ιδιαίτερα για όσους απαιτούν να έχουν στην τσέπη τους μια από τις καλύτερες φωτογραφικές μηχανές που έχουν ενσωματωθεί ποτέ σε smartphone.

Επιπρόσθετα,

το flagship της Huawei ενσωματώνει αξιοπρόσεκτες και ιδιαίτερα πρακτικές λειτουργίες. Όπως η λειτουργία Knuckle gestures μέσω της οποίας μπορούν να ενεργοποιηθούν διάφορες εφαρμογές με μια απλή κίνηση της άκρης των δακτύλων μας. Αλλά και η άμεση πρόσβαση στο πρόγραμμα περιήγησης, το οποίο είναι διαθέσιμο σε οποιαδήποτε οθόνη όταν σύρουμε το δάκτυλό μας από τη μέση και προς το κάτω μέρος της. Έτσι, η αναζήτηση των εφαρμογών μας, των επαφών και των μηνυμάτων γίνεται πολύ πιο εύκολη και γρήγορη.

Παράλληλα, ο αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος αποτελεί ένα έξυπνο εργαλείο για να επιταχύνει τις καθημερινές μας ενέργειες. Με ένα απλό άγγιγμα λοιπόν, μπορούμε να τραβήξουμε μια φωτογραφία ή να καταγράψουμε ένα βίντεο, να απαντήσουμε σε μια κλήση ή να σταματήσουμε το ξυπνητήρι το πρωί. Επίσης, με ένα ελαφρύ άγγιγμα του αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος μπορούμε να σύρουμε από πάνω προς τα κάτω τη γραμμή ειδοποιήσεων, να μεταφερθούμε στο εσωτερικό της γκαλερί φωτογραφιών, και μετακινώντας το δάχτυλο πάνω από τον αναγνώστη να περιηγηθούμε στα άλμπουμ των φωτογραφιών μας. Έτσι, η χρήση του γίνεται απίστευτα βολική!

Αλλά και όταν κάποιος από την οικογένεια ή από τους φίλους, μας ζητά να δανειστεί το τηλέφωνο μας για λίγο, προκειμένου να πραγματοποιήσει μια κλήση, να ψάξει κάτι στο διαδίκτυο ή να παίξει παιχνίδια, χωρίς να αποκτήσει πρόσβαση στα δεδομένα μας, η Huawei έχει τη λύση. Ο χρήστης του P9 μπορεί να δημιουργήσει πρόσθετους λογαριασμούς για άλλους χρήστες. Υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας ενός λογαριασμού επισκέπτη ώστε να χρησιμοποιηθεί το τηλέφωνο μας, χωρίς όμως καμία πρόσβαση στα αρχεία μας. Ο ιδιοκτήτης του τηλεφώνου αποφασίζει ο ίδιος αν θέλει άλλα άτομα να μπορούν να πραγματοποιήσουν κλήσεις ή να στείλουν μηνύματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα