H νέα καμπάνια της Κωτσόβολος με επίκεντρο τον άνθρωπο

Η Κωτσόβολος παρουσιάζει τη νέα της καμπάνια που είναι επικεντρωμένη στο σύγχρονο καταναλωτή και άνθρωπο.

Εδώ και 67 χρόνια, η Κωτσόβολος είναι μέρος της καθημερινότητας του Έλληνα καταναλωτή και εξελίσσεται μαζί του, καθώς οι ανάγκες του αλλάζουν. Η εταιρία έρχεται, καθημερινά, σε επαφή με 100.000 καταναλωτές μέσα από όλα τα κανάλια που διαθέτει, ενώ παράλληλα το δίκτυο διανομής της πραγματοποιεί 1.000 παραδόσεις και εγκαταστάσεις προϊόντων σε σπίτια πελατών, όταν την

ίδια στιγμή το τηλεφωνικό κέντρο δέχεται πάνω από 10.000 κλήσεις. Μέσα από όλη αυτήν τη διαχρονική, καθημερινή επαφή με τους καταναλωτές, έχει ενσωματωθεί στο DNA της εταιρείας να ακούει, να κατανοεί τις επιθυμίες τους και στη συνέχεια να αναζητάει λύσεις για τα θέλω και τις ανάγκες τους!

Με αφετηρία τους καταναλωτές, η Κωτσόβολος πραγματοποιεί συνεχείς έρευνες με στόχο να κατανοήσει βαθύτερα τις προτιμήσεις τους. Μόνο το τελευταίο οικονομικό έτος η εταιρεία είχε στη διάθεσή της πάνω από 35 ερευνητικές μετρήσεις, τόσο ποιοτικές, όσο και ποσοτικές, με περισσότερους από 38.000 συμμετέχοντες. Παράλληλα, βελτιώνει συνεχώς την εικόνα των καταστημάτων της, δημιουργώντας νέους, εκσυγχρονισμένους και μεγαλύτερους χώρους με στόχο μία μοναδική αγοραστική εμπειρία, για να επιλέξουν ευκολότερα αυτό που τους ταιριάζει μέσα από μία τεράστια γκάμα προϊόντων. Ξεκινώντας από τον άνθρωπο, η εξυπηρέτηση γίνεται εξατομικευμένη με προσανατολισμό στη διερεύνηση των αναγκών του, με σκοπό την εξεύρεση της καλύτερης πρότασης προϊόντος ή υπηρεσίας. Η φιλοσοφία της εταιρείας ξεκινά από τον πελάτη, αλλά πραγματώνεται στο σύνολο της κοινωνίας. Μόνο τον τελευταίο χρόνο έχει υλοποιήσει πάνω από 70 δράσεις με κοινωνικό χαρακτήρα, έχοντας στο πλευρό της, τους συνολικά 1.125 ενεργούς εθελοντές από το ανθρώπινο δυναμικό της, ενώ πρόσφατα ξεκίνησε δύο πρωτοποριακά προγράμματα Εταιρικής Υπευθυνότητας. Πρόκειται για το KODE, μία πρωτοποριακή e–learning πλατφόρμα εκμάθησης κώδικα στα Ελληνικά, και το πρόγραμμα «Δεύτερο Σπίτι για τη συσκευή που δεν χρειάζεσαι», που στόχο έχει να κινητοποιήσει τους πολίτες να προσφέρουν συσκευές που δεν χρειάζονται σε ένα σπίτι που αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες.

Με γνώμονα όλα τα παραπάνω, η νέα καμπάνια της Κωτσόβολος «Από εσένα ξεκινάμε…» μιλάει στον καταναλωτή, βάζει στο επίκεντρο τον άνθρωπο, που απαιτεί και διεκδικεί, που δικαιούται να έχει τα προϊόντα που απαντούν ακριβώς στις ανάγκες του, τη σωστή στιγμή, στην κατάλληλη τιμή και με ευελιξία στους τρόπους πληρωμής. Γιατί στην Κωτσόβολος πάνω και πέρα από τα προϊόντα, σημασία έχει ο άνθρωπος! Σημασία έχει η ζωή, η οικογένεια, τα χόμπι και η «ηρεμία» του, που απορρέουν από τις ευκολίες που προσφέρει η σύγχρονη τεχνολογία, και αυτό προσπαθεί να αναδείξει η νέα καμπάνια… γιατί «από εσένα ξεκινάμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα