H devolo στην έκθεση IBC 2013

Δικτυώστε τον ψηφιακό κόσμο εύκολα στο σπίτι. Με αυτό το μότο, η devolo, ειδική στα PLC, παρουσιάζει τις δικές τις λύσεις για SAT>IP και broadband internet distribution στην έκθεση IBC 2013.


Η έκθεση International Broadcasting Convention πραγματοποιείται από τις 13 έως τις 17 Σεπτεμβρίου 2013, στο Άμστερνταμ. Μία νέα σειρά από την παγκοσμίως πρωτοπόρα εταιρεία

στον τομέα του Powerline, εγγυάται φιλικές στη χρήστη λύσεις τόσο για τους πελάτες των Internet-Service-Providers καθώς και σε παροχείς ψηφιακών υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας. Στα highlights της έκθεσης, η devolo θα παρουσιάσει τη νέα γενιά PLC με 600 MBit/s, νέα προϊόντα PLC-με ενσωματωμένο WLAN-Access-Point, το νέο σύστημα dLAN TV SAT>IP, καθώς και τον πρώτο προσαρμογέα PLC-WLAN με λειτουργίες router.


Πρεμιέρα για τον OEM προσαρμογέα PLC με 600 MBit/s και range+ technology
Μεγαλύτερες αποδόσεις στη μετάδοση δεδομένων και βελτιωμένη εμβέλεια λήψης: η νέα γενιά προσαρμογέων PLC με 600 Mbps εγγυάται την απόλυτη εμπειρία ενός οικιακού δικτύου. Η μέγιστη εμβέλεια εξασφαλίζεται από τη νέα range+ technology (patent pending), αφού η πρόσθετη χρήση του καλωδίου γείωσης επιτρέπει για πρώτη φορά την επικοινωνία των δεδομένων μέσω των τριών φυσικών καλωδίων σε ένα ηλεκτρικό κύκλωμα, ενώ εξακολουθεί να διατηρείται η πλήρη προστασία που παρέχεται από το καλώδιο γείωσης. Το αποτέλεσμα είναι υψηλότερη απόδοση μετάδοσης δεδομένων, με μέγιστο εύρος και βελτιωμένη κάλυψη του δικτύου Powerline σε όλο το κτίριο.


Η range+ technology, σε σύγκριση με τα συμβατικά συστήματα Diversity και SmartLink, προσφέρει επιπλέον βελτιωμένη σύζευξη στον αγωγό γείωσης. Η αρχή αυτή (έχει αιτηθεί ήδη δίπλωμα ευρεσιτεχνίας), επιτρέπει μια σημαντική βελτίωση στην ποιότητα της μετάδοσης. Ο πρώτος προσαρμογέας ΟΕΜ PLC με επεξεργαστή 600 Mbps είναι ο devolo PLC 650 + και διαθέτει θύρα Gigabit LAN καθώς και μια ολοκληρωμένη ηλεκτρική πρίζα με ενσωματωμένο φίλτρο δικτύου.


Νέα προϊόντα PLC με ενσωματωμένο WLAN υποστηρίζουν IEEE 1905.1
Οι τρέχουσες εκδόσεις των προσαρμογέων PLC 500+ WiFi και PLC 500 WiFi της devolo με WLAN υποστηρίζουν IEEE 1905.1. Το νέο πρότυπο επιτρέπει στους προσαρμογείς, ανάλογα με την τρέχουσα κατάσταση και την ποιότητα της γραμμής, να αποφασίσει αυτόνομα, αν θα χρησιμοποιηθεί η γραμμή ρεύματος ή η ασύρματη σύνδεση για τη μετάδοση των δεδομένων, πάντα με γνώμονα, ποιο μέσο επικοινωνίας θα φέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.


Inhouse Sat-TV-Distribution σύμφωνα με το πρότυπο SAT>IP
Ως υποκατάστατο για τις συνήθεις συνδέσεις του ομοαξονικού καλωδίου της κεραίας, η devolo προτείνει με το σύστημα dLAN TV SAT, μία αποτελεσματική σειρά προϊόντων βασισμένη στο Powerline, για inhouse διανομή του ψηφιακού δορυφορικού τηλεοπτικού σήματος σύμφωνα με το πρότυπο DVB-S2. Μέσω της υποστήριξης του προτύπου SAT>IP επιτρέπει τη λήψη του δορυφορικού τηλεοπτικού σήματος πάνω σε κάθε αντίστοιχο πιστοποιημένο set-top box, καθώς και σε smartphones και tablets. Ο πυρήνας του συστήματος dLAN TV SAT είναι ένας cascadable multituner με λειτουργικότητα PLC. Το Powerline επιτρέπει τη διανομή του δορυφορικού σήματος πάνω από τη γραμμή ρεύματος σε όλο το σπίτι και με τον τρόπο αυτό, ​​κάθε πρίζα μετατρέπεται σε μία πρίζα κεραίας.


Κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της στην IBC, η devolo θα παρουσιάσει επίσης μια προεπισκόπηση των επερχόμενων χαρακτηριστικών που θα περιλαμβάνονται σε νέες ενημερώσεις του firmware. Μεταξύ άλλων, ο SAT>IP Multituner θα υποστηρίζει το πρωτόκολλο DLNA UPnP. Έτσι, θα μπορούν μελλοντικά, οι συμβατές με UPnP συσκευές, όπως για παράδειγμα οι κονσόλες παιχνιδιών ή οι έξυπνες ψηφιακές τηλεοράσεις να χρησιμοποιηθούν για δορυφορική λήψη τηλεοπτικού σήματος.


Ο πρώτος προσαρμογέας PLC-WiFi με λειτουργίες Router για FTTH και cable TV networks
Οι νέες γενιές των ευρυζωνικών συνδέσεων στο Διαδίκτυο απαιτούν νέες λύσεις. Στην IBC 2013 η devolo θα παρουσιάσει τον πρώτο προσαρμογέα PLC που ενσωματώνει Ιnternet router. Οι παροχείς υπηρεσιών Διαδικτύου, δεν θα χρειάζεται πλέον να έχουν ξεχωριστό hardware router για τους πελάτες τους, αφού το οικιακό δίκτυο PLC και ο router συγχωνεύονται σε μία εύκολη στο χειρισμό και επεκτάσιμη, ολοκληρωμένη λύση. Ιδιαίτερα επωφελούνται από το προϊόν, οι παροχείς FTTH και καλωδιακής τηλεόρασης, αφού το devolo PLC router συνδέεται απλά στη θύρα LAN του modem. Περαιτέρω προσαρμογείς PLC μπορούν επίσης να συνδεθούν στη συνέχεια, δίνοντας έτσι παροχή ευρυζωνικού διαδίκτυοy σε όποιο χώρο επιθυμεί ο χρήστης. Η χρήση των συνδυαστικών προϊόντων PLC-Wi-Fi καθιστά επίσης δυνατή την κατασκευή ενός πλήρους κάλυψης οικιακού ασύρματου δικτύου.


Το πρότυπο TR 069 στους προσαρμογείς PLC της devolo
Ως προστιθέμενη αξία, η devolo προσφέρει εφαρμογή του προτύπου TR 069 σε προσαρμογείς PLC βάσει έργου. Αυτό έχει αποδείξει ήδη την αξία του στην πράξη και λειτουργεί με επιτυχία σε αρκετούς μεγάλους πελάτες. Το πρότυπο TR 069 διευκολύνει τους παροχείς υπηρεσιών, ειδικά στην εκτέλεση εργασιών υποστήριξης και ελέγχου εξ αποστάσεως σε πελάτες τους, καθώς και στην παροχή απομακρυσμένης συντήρησης, μεταξύ αυτών και η εξ αποστάσεως ενημέρωση με νέες εκδόσεις του firmware στους προσαρμογείς PLC. Λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το πρότυπο TR 069, καθώς και για την εφαρμογή του στους προσαρμογείς PLC απευθείας, μπορείτε να πάρετε απευθείας από το εκθεσιακό περίπτερο της devolo.


Keywords
Τυχαία Θέματα