H SAP στους ηγέτες του Magic Quadrant

Για 4η συνεχή χρονιά η SAP βρέθηκε στο τεταρτημόριο των ηγετών του Magic Quadrant της Gartner για ERP. Πρόκειται για μια αναγνώριση των στόχων της SAP και της προσπάθειάς της να ολοκληρώνει επιτυχημένα έργα.

Η SAP ανακοίνωσε την τοποθέτησή της, για 4η συνεχή χρονιά, στο τεταρτημόριο των ηγετών

του Magic Quadrant της Gartner για ERP που απευθύνονται σε αναπτυσσόμενες και παραγωγικές επιχειρήσεις. Η εξέλιξη αυτή αποτελεί αναγνώριση του ολοκληρωμένου οράματος της SAP, αλλά και της ικανότητάς της να υλοποιεί σχετικά έργα με επιτυχία.

«Αισθανόμαστε πως η συνεχής αναγνώριση που λαμβάνουμε από την Gartner στο τεταρτημόριο των ηγετών καταδεικνύει την ικανότητα της SAP για συνεχή καινοτομία και την παροχή λύσεων αιχμής που βοηθούν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις να απλοποιήσουν τις διαδικασίες τους και να λειτουργούν ακόμη πιο αποτελεσματικά», δήλωσε ο Bobby Vetter, Senior Vice President, Portfolio Management ERP Solutions, Global Partner Operations της SAP.
«Η λύση SAP Business All-in-One επιτρέπει στις επιχειρήσεις να επικεντρώνονται στην παροχή αξίας στους πελάτες τους, καθώς και στην επέκταση των βασικών δυνατοτήτων τους. Παρέχοντας γρήγορη και εύκολη κλιμάκωση των λειτουργιών και απλοποιώντας την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών, όπως το mobile, τα Big Data και το cloud, βοηθάμε τους πελάτες μας να αναπτύσσονται, όντας περισσότερο ευέλικτοι και παραγωγικοί».

Σε αυτό το πλαίσιο, η υποστήριξη των επιχειρήσεων σε επίπεδο διαχείρισης κάθε δραστηριότητας τους σε πραγματικό χρόνο και η αυτοματοποίηση πολλών κρίσιμων διεργασιών μέσω της λύσης SAP Business All-in-One επιτρέπει στους οργανισμούς μεσαίου μεγέθους να επικεντρώνονται περισσότερο στις ανάγκες των πελατών, των προμηθευτών και των συνεργατών τους. Οι εξειδικευμένες λύσεις ανά αγορά που περιλαμβάνουν το SAP Business All-in-One, εξυπηρετούν περισσότερους από 25.000 πελάτες της SAP σε περισσότερες από 50 χώρες.
Το SAP Business All-in-One προσφέρει ευελιξία, ευκινησία, αξιοπιστία στις επιχειρήσεις αυτές παρέχοντας ένα ευρύ φάσμα mobile, cloud και δυνατοτήτων ανάλυσης δεδομένων, καθώς και την επιλογή χρήσης της λύσης SAP HANA® database, SAP® Adaptive Server® Enterprise (SAP ASE), όπως και άλλες βάσεις δεδομένων.

Keywords
Τυχαία Θέματα