H SAM ανακοίνωσε τα νέα routers Vega

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης IBC 2016, η εταιρεία Snell Advanced Media (SAM) αποκάλυψε τη πρόσφατα ανανεωμένη σειρά από ευέλικτα μικρά υβρίδια Vega έως routers μεσαίου μεγέθους. Η εταιρεία SAM εισήγαγε την γκάμα 100 αποτελούμενη από modular 2RU, 4RU & 7RU routers, καθώς

και την ολοκαίνουργια, αλλά και οικονομικότερη, σειρά Vega 10.

Τόσο τα router της σειράς Vega 10 όσο και της σειράς Vega 100 προσφέρουν audio & video routing, embedding και de-embedding, εξόδους με clean and quiet switching, καθώς και line synchronizers.

Η νέα σειρά οικονομικών router: Vega 10 series

Η ολοκαίνουργια σειρά Vega 10 εισάγει το νέο Vega 30 3RU router στην αγορά. Με μικρό μέγεθος, ισχυρές δυνατότητες επεξεργασίας και εφεδρικό τροφοδοτικό, το Vega 30 είναι ιδανικό για οικονομικού και μικρού μεγέθους εφαρμογές, όπως για παράδειγμα σε μικρά OB Van και studio, σημεία εκπομπής, συστήματα monitoring και high end συστήματα διασκέδασης.

Με το Vega 30, η SAM ανακοινώνει ένα νέο εισαγωγικό μοντέλο router με clean and quiet video & audio switching, line synchronization, de-embedding, audio routing και embedding MADI εισόδους και εξόδους. Είναι ιδανικό για απλό video routing, audio embedding και hybrid audio & video routing.

Η ανανεωμένη modular σειρά router: Vega 100 series

Τα modular router των σειρών Vega 200, 400 και 700 προσφέρουν ισχυρή επεξεργασία video & audio. Η σειρά Vega 100 παρέχει λύσεις για μικρές και μεσαίους μεγέθους εφαρμογές routing, για μικρά van συλλογής ειδήσεων (ENG) και τοπικά ειδησεογραφικά κανάλια έως μεγάλα studio, κέντρα αναμετάδοσης και εκπομπής.

Με την εν ενεργεία αντικατάσταση καρτών (hot-swappable) και την δυνατότητα εξατομικευμένης επιλογής από τον χρήστη για τον αριθμό εισόδων και εξόδων, τα Vega routers προσφέρουν πλήρη εφεδρεία και ελαχιστοποιούν τις περίσσιες εισόδους και εξόδους, εξασφαλίζοντας ότι οι routers δεν θα καταλαμβάνουν περιττό χώρο, κάνοντάς τα ιδανικά για ενοικίαση και εγκατάσταση σε flight cases.

Τόσο η σειρά router Vega 100 και Vega 100 προσφέρουν 4Κ Video routing, καθώς και MADI & AES audio routing. Όλες οι είσοδοι και οι έξοδοι μπορούν να έχουν ομοαξονική ή οπτική σύνδεση, καθώς και HD-BNC για βελτιωμένη απόδοση και 50% περισσότερο χώρο στις εισόδους και εξόδους.

Ο Robert Szabo-Rowe, EVP & General Manager Live Production & Infrastructure της SAM αναφέρει: «Η νέα διευρυμένη σειρά των Vega routers μας καθιστά ικανούς να προσφέρουμε ένα οικονομικότερο εισαγωγικό μοντέλο για μικρότερης κλίμακας video routing εφαρμογές, καθώς και να εξελίξουμε τα προϊόντα μας βασισμένοι στα δυνατά σημεία της σειράς, την ευελιξία, την πλήρης εφεδρεία και την ελαχιστοποίηση στις περίσσιες εισόδους και εξόδους.

Με το 4K video routing, διαθέσιμο τόσο στην ολοκαίνουργια σειρά 10 όσο και στην 100, η σειρά Vega παρέχει μία αξιόπιστη και με αντοχή στον χρόνο λύση routing για μικρομεσαίες εφαρμογές.

Keywords
Τυχαία Θέματα