H Epson παρουσιάζει τη μεγαλύτερη γκάμα λύσεων εκτύπωσης ετικετών

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να βρουν την ιδανική εκτυπωτική λύση για τις ανάγκες τους: από την εσωτερική παραγωγή ετικετών κατ’ απαίτηση έως τις ευέλικτες και υψηλής ποιότητας πρέσες ψηφιακής εκτύπωσης.

Η Epson θα παρουσιάσει μια ολοκληρωμένη σειρά εκτυπωτών, στο 418 τ.μ. περιπτερό της (Διάδρομος 9 Α50) στην έκθεση Labelexpo, στις Βρυξέλλες (25 έως 28 Σεπτεμβρίου 2017).

Η συμμετοχή της θα περιλαμβάνει πρέσες για ψηφιακή εκτύπωση ετικετών, αλλά και προϊόντα από τις σειρές ColorWorks και SureColor SC-S.

«Ανυπομονούμε να παρουσιάσουμε τη μεγαλύτερη σειρά ψηφιακών λύσεων εκτύπωσης ετικετών, στην αγορά», δήλωσε ο κος. Frank Maeder, European Labels Product Manager της Epson Europe.

«Προσφέρουμε λύσεις από συσκευές χειρός για τη δημιουργία ετικετών και επιτραπέζιους εκτυπωτές για εσωτερική παραγωγή, κατ’ απαίτηση, μέχρι ευέλικτες και υψηλής ποιότητας πρέσες ψηφιακής εκτύπωσης, για πιο απαιτητικές εφαρμογές. Είμαστε περήφανοι που αναπτύσσουμε δικές μας κεφαλές εκτύπωσης και μελάνια, καθώς επίσης και εξαρτήματα, γεγονός που μας δίνει τη δυνατότητα να παρέχουμε μια λύση για κάθε εφαρμογή. Οι ειδικοί μας θα είναι διαθέσιμοι ανά πάσα στιγμή στο περίπτερο της Epson για να συμβουλεύσουν και να κατευθύνουν τους ενδιαφερόμενους, όποια κι αν είναι τα ζητούμενα τους. Στη σειρά με τις πρέσες ψηφιακής εκτύπωσης, θα επιδείξουμε την UV τεχνολογία μας και τα ευέλικτα μοντέλα υδατικής εκτύπωσης SurePress, χρησιμοποιώντας το Esko RIP. Ακόμη, στην έκθεση θα αποκαλύψουμε μια νέα εξέλιξη όσον αφορά στις πρέσες.»

Keywords
Τυχαία Θέματα